Inloopworkshop paaldansen Amsterdam

Wat gaan we doen

Leer paaldansen tijdens onze paaldansinloopworkshop

Inloopworkshop paaldansen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
Ben je alleen of met een klein groepje en wil je sportief leren paaldansen? Dan ben je van harte welkom tijdens de inloopworkshops paaldansen. Wil jij ook eens ervaren hoe het voelt om een draai aan de paal te maken? Of zelfs op je kop aan een danspaal te hangen? Dat kan! Wij verzorgen maandelijks inloopworkshops in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht voor maar € 25,- per persoon.

Hoe leren wij je paaldansen?
Onze paaldansinstructrice leert je paaldansen. We beginnen met een warming-up en eindigen met een cooling down en paaldansdemonstratie. Tussendoor legt de paaldansinstructrice je paaldanstechnieken uit. Hierbij houden we rekening met jouw wensen. Je traint op je eigen niveau. Door de grote hoeveelheid oefeningen is er altijd een oefening die bij jou past. Je oefent het paaldansen in kleine groepjes, aan minimaal twee danspalen en krijgt persoonlijke aanwijzingen. Je leert verschillende draaien om de danspaal. Uiteindelijk krijg je de kans om met hulp ondersteboven aan de paal te hangen!

Wanneer leer je paaldansen?
Onze paaldans inloopworkshop is iedere eerste zaterdag van de maand in Utrecht, iedere tweede zaterdag van de maand in Amsterdam en iedere vierde zaterdag van de maand in Rotterdam. We beginnen elke inloopworkshop om 11.00 uur en eindigen om 13.00.
Hoe schrijf je jezelf in voor de inloopworkshop paaldansen?

Onze paaldans inloopworkshop reserveer je vooraf. Dat doe je door ons een e-mail te sturen. Je zet in je e-mail wanneer je graag langs komt. Mail van iedere deelnemer de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer. Je betaalt een inloopworkshop via iDEAL of met een cadeaubon. Wil je meer weten over onze cadeaubonnen? Kijk dan in onze webshop.

Heb je vragen over onze inloopworkshop paaldansen?
Heb je nog vragen? Dan mag je altijd mailen of bellen. Je kunt ook verder kijken op onze website.

Sportieve groet,
Het team van Sportief Paaldansen

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

op aanvraag

Georganiseerd door


Sportief Paaldansen
Sportief Paaldansen is voor iedereen!

Mijn cursussen