Koken met een Dutch oven op een kampvuur

Wat gaan we doen

In de workshop 'Buiten koken op een Dutch oven' ga je op een houtvuur met een groep buiten koken in een gietijzeren pan. Samen maak je een vuur en bereid je met mooie ingrediënten een heerlijke avondmaaltijd voor. Wat je maakt hangt af van de groep, bijvoorbeeld soep, stoofpotten, vegetarisch, vlees, toetjes... het kan allemaal. Gezamelijk gaan jullie aan de slag om iets lekkers klaar te maken!

Philip Schellens neemt zijn avontuurlijke buitenkeuken en allerlei eerlijke ingrediënten mee naar een mooie bos in de omgeving van Nijmegen (de preciese locatie wordt nog bekend gemaakt).
Als de groep het leuk vindt kan hij laten zien hoe onze voorouders vroeger vuur maakten met primitieve middelen en laat hij enkele eetbare planten in de omgeving zien.

De workshop wordt gegeven op zondag 22 maart 2015 van circa 16.00 tot 20.00 uur.
De locatie wordt een bosrijk natuurgebied bij Nijmegen.
Bij de workshop zit inbegrepen het eten, 2 drankjes (fris, bier of wijn) en onbeperkt koffie/thee/water.
Heeft iemand dieët-wensen, laat dit dan in de bestelling weten.
De workshop gaat door bij minimaal 10 personen en maximaal 20 personen.

Georganiseerd door


Earthlife
Fairtrade webwinkel

Mijn cursussen