Pimp je Lunch(box)
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Pimp je Lunch(box)

Wat gaan we doen

Wat valt er te leren in de workshop: ‘Pimp je lunch (box)’:
Leer hoe je de boterhammen voor de lunch / lunchtrommels van je kids op een makkelijke en snelle manier kan pimpen zodat deze met plezier opgegeten worden. Met als allerbelangrijkste ingrediënten: Fun! voor de maker (mammie) en de eter (kids).**

Tijdens de workshop is er de mogelijkheid om 7 verschillende versies van een gepimpte lunch te maken. Dus voor elke dag van de week een andere. Tips en trucs worden duidelijk gemaakt om dit op een leuke en snelle manier te doen. Denk hierbij aan het materiaalgebruik, met als uitgangspunt niets kopen maar gebruiken wat je al hebt. Maar ook handige snijmethodes.

Wat is een gepimpte lunch:
Een gepimpte lunch is lekker, gezond, fijn om naar te kijken en heeft als doel dat de lunch (box) helemaal op gaat. De gepimpte lunch kan met veel verschillende ingrediënten gemaakte worden en heeft altijd de bedoeling dat de KIDS goed en met plezier eten! Dus de ene keer zijn gezond beleg en groenten of fruit de hoofd ingrediënten en de andere keer mag het ook zoet zijn om de kleintjes te verwennen.

Voor wie is deze workshop:
Voor moeders of vaders met (jonge) kinderen. Voor gastouders en medewerkers van een kinderdagverblijf.

Kosten:
De workshop kost € 30,00 per persoon, met een minimale deelname van 6 en maximaal van 10.
Zelf mee brengen: een lunch trommel, zodat je daarmee kan oefenen.

Datum en tijd:
De workshop vindt plaats op zaterdag 4 april van 10.00 – 12.00 uur, bij Galerie Lucie te Breukelen.
Er wordt gezorgd voor koffie, thee en iets lekkers. Als bonus kun je je eigen creaties opeten! Naar huis meenemen mag natuurlijk ook.

Georganiseerd door


Ceciel van der Pas

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Debbie,

Als moeder en gastouder was ik erg nieuwsgierig naar deze workshop. Ceciel ontving ons met een kopje thee met wat lekkers en na een korte uitleg konden we meteen aan de slag. Gedurende de workshop werden we steeds enthousiaster en werden met behulp van alle aanwezige materialen en hulpmiddelen de mooiste creaties voor in de broodtrommels gemaakt. Ceciel liep rond voor adviezen en tips en liet ons zien hoe je op een makkelijke manier bijvoorbeeld een simpele boterham met kaas aantrekkelijk kunt maken voor kinderen. Met weinig middelen ook thuis of op het werk heel goed toepasbaar. Voor we het wisten was het tijd en kon ik met een goed gevulde broodtrommel weer naar huis om mijn creaties te laten keuren door mijn kinderen. Die waren erg enthousiast, hoewel ze met hun leeftijden van 11 en 7 jaar misschien niet echt onder de doelgroep vallen. Ik weet zeker dat mijn gastkindjes ook erg blij gaan worden van de gepimpte lunches, en omdat ze gezond en goed zullen eten, hun ouders ook!