Big Green Egg Workshop: thema vlees

Wat gaan we doen

VLEES op de Big Green Egg

Vrijdag 10 maart en vrijdag 7 juli 2017 gaan we werken met de beroemde slow-cook kamado: de Big Green Egg. Tijdens deze serie van verschillende workshops leer je echt ALLE tips & tricks om goed te kunnen werken met de Big Green Egg. Ook leren we je verschillende bereidingen naar het thema van de workshop. Daarna gaan we gezamenlijk aan tafel. De workshops staan onder begeleiding van van onze chef de cuisine Klaas van Winsen. Je kunt hier alleen of samen voor inschrijven. Doe ook mee!

Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk welkomstglas, waarna we kort iets vertellen over het verloop van de avond. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het kookprogramma inbegrepen. Je krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.

Hierna nemen we je mee naar de Big Green Eggs die in de keuken van de Kookerij staan. De chef gaat de groep begeleiden bij de verschillende bereidingen op de Big Green Egg. Daarna gaan we gezellig gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keuken.

Deze lessen gaan we maken:
Vrijdag 10 maart: Gerookte lam met huisgemaakte gnocchi en BBQ shortribs.
Vrijdag 7 juli: Hamburger met relish (zelf tartaar snijden) en tomahawk steak met bot.

Waar en wanneer

Start
Locatie Walserij 66, Noordwijkerhout

Kookworkshop Big Green Egg: Vlees

Inclusief: welkomstglas en amuse bij ontvangst, karaffen water en huiswijn, bier of frisdranken tijdens koken en diner.

  Er zijn nog 15 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Kookerij Culinary College
De Kookerij Culinary College

Mijn cursussen