Workshops Sumi e inktschilderen

Wat gaan we doen

In het Atelier gaan we weer beginnen met workshops Sumi e op de vrijdagmorgen. Los te volgen of als cursus, waar je de beginselen van de Sumi e/ inktschilderen leert. ( Sumi e is: inkt en waterverf op rijstpapier). Het Atelier ligt midden van het prachtige Maximapark. Sumi e is een eeuwenoude, oosterse manier van schilderen. De kunst van het weglaten. Het ligt tussen tekenen en schilderen in, je kunt het later ook voor je eigen creatieve werk toepassen.
25 € pp, incl. materiaalkosten, koffie en thee. Het is op vrijdags in de maanden april/mei/juni. Thema's: Bamboe, Bloemen naar de waarneming zoals Tulpen, Anemonen, Papavers, Krokussen, Pruimenbloesem, Orchidee, Kraanvogels, Bomen, Watervogels.
Op vrijdags van 10-12.00 uur, Atelier, Alendorperweg 10 a, Vleuten. Martha Goedings is al jaren lid van de ICCPS, afd America Branch, een internationale vereniging van Sumi e -ers, die 1 x per jaar exposeren in Anshan City, China.

Waar en wanneer

Start
Locatie Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten

Bloemen naar de Waarneming, inkt en kleur (aquarelverf). Klaprozen, maar ook andere bloemen, distels, riet uit het Maximapark, komen aan de orde. Alle materialen zijn aanwezig in het Atelier, in het Maximapark. 25 € pp, incl. materiaal, thee, koffie.

  Er zijn nog 5 vrije plaatsen.
Start
Locatie Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten

Vogels, o.a. Kraanvogels. De Kraanvogel, de brenger van geluk! Alle materialen zijn aanwezig in het Atelier, in het Maximapark. 25 € pp, incl. materiaal. Thee/ koffie.

  Er zijn nog 5 vrije plaatsen.
Start
Locatie Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten

Bloesem, roze en wit, jonge en oude takken, met kleine vogel op tak. Voorbeelden zijn er natuurlijk volop. Alle materialen zijn aanwezig in het Atelier, in het Maximapark. 25 € pp, incl. materiaal., thee/koffie.

  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.
Start
Locatie Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten

Bomen, Knotwilgen, Berken, met voorbeelden uit het Maximapark . Alle materialen zijn aanwezig in het Atelier, in het Maximapark. 25 € pp, incl. materiaal.

  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Martha Goedings
Leer Tekenen

Mijn cursussen