Workshops Sumi e inktschilderen

Wat gaan we doen

In het Atelier gaan we weer beginnen met workshops Sumi e op de vrijdagmorgen, vanaf 8 september. Waar je de beginselen van de Sumi e/ inktschilderen leert. ( Sumi e is: inkt en waterverf op rijstpapier). Het Atelier ligt midden van het prachtige Maximapark. Sumi e is een eeuwenoude, oosterse manier van schilderen. De kunst van het weglaten. Het ligt tussen tekenen en schilderen in, je kunt het later ook voor je eigen creatieve werk toepassen.
25 € pp, incl. materiaalkosten, koffie en thee. Thema's: Bamboe, Bloemen naar de waarneming zoals Tulpen, Anemonen, Papavers, Krokussen, Pruimenbloesem, Orchidee, Kraanvogels, Bomen, Watervogels.
Op vrijdags van 10-12.00 uur, Atelier, Alendorperweg 10 a, Vleuten. Martha Goedings is al jaren lid van de ICCPS, afd America Branch, een internationale vereniging van Sumi e -ers, die 1 x per jaar exposeren in Anshan City, China.

Waar en wanneer

Start
Locatie Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten

Bamboe, de eerste beginselen van de Sumi e, maar ook Rode Bamboe of Groene Bamboe kun je maken. Er zijn ook Bamboe stengels, riet, kaardebol en bladeren uit het park aanwezig. Alle materialen zijn aanwezig in het Atelier, in het Maximapark. 25 € pp, incl. materiaal, thee/koffie.

  Er zijn nog 7 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Martha Goedings
Leer Tekenen

Mijn cursussen