Fotografie workshop Amsterdamse Waterleidingduinen

Wat gaan we doen

Een natuurfotografie workshop in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een prachtig uitgestrekt gebied van bos, duinen, watergangen, poelen en vlaktes, herbergt hele mooie fotografieplekken en bijzondere flora en fauna. We maken een wandeling dwars door het openbare gebied en fotograferen damherten, vogels, landschappen en de vos. Met ook aandacht voor macrofotografie. Een alles in één natuurfotografie workshop.

Onderwerpen die aanbod komen tijdens de workshop:
• De flora en fauna van de Amsterdamse Waterleidingduinen;
• De belichtingsdriehoek, met verdiepende theorie over het diafragma;
• De handvatten en ingrediënten voor een mooie natuurfoto;
• Het vastleggen van beweging;
• De M stand en fotograferen in de A(v) stand;
• Compositie;
• Creatieve fotografie.

Locatie en prijzen
Van 8:30 uur tot +-15:30 uur. Start en verzamelplaats op de parkeerplaats bij ingang Panneland, bij boshut ’t Panneland. Vogelenzangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang.
Prijs 70€. Inclusief koffie, thee en koek, toegang park en fotografiedocument. Neem zelf wat eten en drinken mee. Minimaal 2 maximaal 10 deelnemers. De aanmeldingen lopen ook via de eigen website de workshops gaan vrijwel altijd door.

Belangrijk
Kleed je altijd goed op het weer en denk aan bescherming cameraspullen. Trek goede (waterdichte) wandelschoenen aan en een waterdichte broek of regenbroek bij het fotograferen met wisselvallig weer en voor het fotograferen met een laag perspectief. De workshop is geschikt voor beginnende en de gevorderden fotograferen en compact, systeem en spiegelreflexcamera gebruikers.
Een 250 mm zoomlens of 15x optische zoom wordt aangeraden. Buiten een telelens neem, wanneer in het bezit hebt, ook een gewone zoomlens of groothoeklens mee voor landschappen en een macro lens voor macrofotografie. Een statief is niet nodig.

Waar en wanneer

Start
Locatie Vogelenzangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang
  Er zijn nog 12 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Servan Ott

Mijn cursussen