Drie- of viergangenseizoensmenu koken

Wat gaan we doen

Voor mensen die met een feestelijk etentje willen uitpakken: de workshop Seizoensmenu. Onder begeleiding van onze chef leert u tijdens deze avond een mooi drie of viergangenmenu te bereiden (meer kan natuurlijk ook). U gaat in groepjes aan de slag en werkt ieder aan een van de gerechten.
De kosten zijn voor een drie gangen diner € 52,50 per persoon. En voor een vier gangen diner € 60,00 per persoon.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Hyperonenweg, West, Utrecht


Onze kookworkshops duren 2,5 à 3 uur, en vinden plaats in de kookstudio van KEUKENvuur, of op en
ig andere geschikte locatie. Ze zijn te boeken vanaf 10 personen. U kunt al een traditionele kookworkshop boeken vanaf € 35,00 per persoon exclusief de BTW (tenzij anders vermeld). De kosten voor de basis-kookworkshops zijn € 47,50 per persoon exclusief de BTW. De prijs voor minder deelnemers is op aanvraag.

De kosten zijn voor een drie gangen diner € 52,50 per persoon. En voor een vier gangen diner € 60,00 per persoon.

  Er zijn nog 150 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Sil Fleijsman
Keukenvuur verzorgd voor bedrijven en particulieren kookles, catering en koken aan huis

Mijn cursussen