Workshop bladerdeeg en getoerd gerezen

Wat gaan we doen

Heb je je ooit afgevraagd hoe je korstdeeg maakt? Of millefeuille? Of (gerezen) bladerdeeg? Of getoerd (gerezen) deeg? Vele verschillende namen, voor één en hetzelfde product: deeg dat gescheiden wordt in vele laagjes (eventueel geholpen door iets gist) en daardoor een bladerend en luchtig baksels creëert. In deze workshop leer je precies hoe je bladerdeeg maakt. Uiteraard maak je het helemaal zelf en doe je dit van pure grondstoffen. De theorie komt ook uitgebreid aan bod, zodat je weet wat je doet en waarom. Dankzij de kleinschalige groepen (maximaal 3 personen) is er ruimschoots aandacht voor iedereen en volop ruimte voor vragen.
We gaan aan de slag met heerlijke croissantjes, kaasvlinders en een doos vol tompouces waarbij we natuurlijk ook de banketbakkersroom helemaal zelf maken!
Je gaat na afloop van de workshop naar huis met een tas vol lekkers en je krijgt de theorie en recepten zodat je thuis ook aan de slag kan. De workshop locatie is via de snelweg makkelijk bereikbaar en ligt in het rustige Dronryp. Gratis parkeergelegenheid voor de deur en op een uurtje rijden van Amsterdam, Groningen en Zwolle.

Waar en wanneer

Start
Locatie Patriis 9, Dronryp
  Er zijn nog 3 vrije plaatsen.
Start
Locatie Patriis 9, Dronryp
  Er zijn nog 3 vrije plaatsen.
Start
Locatie Patriis 9, Dronryp
  Er zijn nog 3 vrije plaatsen.
Start
Locatie Patriis 9, Dronryp
  Er zijn nog 3 vrije plaatsen.
Start
Locatie Patriis 9, Dronryp
  Er zijn nog 3 vrije plaatsen.
Start
Locatie Patriis 9, Dronryp
  Er zijn nog 3 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Baksels.net

Mijn cursussen