trompet, bugel en cornetles
9 van 10
Op basis van 6 beoordelingen.

trompet, bugel en cornetles

Wat gaan we doen

Priveles

Al meer dan 30 jaar heeft het muziekonderwijs een vaste plaats in het Europese muziekleven. Het voortdurend bijschaven en vernieuwen zorgt ervoor dat de onderwijs mogelijkheden aantrekkelijk zijn voor de allerjongsten, jongeren en ook volwassenen. Sinds 1994 geef ik les in IJsselmuiden en omstreken. In deze lespraktijk is er ruimte voor het klein koper waaronder: Trompet, cornet en bugel.

Helaas wordt er op cultuurgebied de laatste jaren flink bezuinigd en dat is goed te zien binnen het reguliere muziekonderwijs. Men krijgt er steeds meer leerlingen, die in minder tijd les moeten krijgen. Je krijgt dan ook dat er groepjes gevormd moeten worden die verre van ideaal zijn. Bij priveles krijgt u werkelijk waar u voor betaalt.

Zodra de lessen beginnen, staat u meteen in de wereld van het musiceren. Het maakt niet uit of u er nu van droomt straks in een groot orkest te spelen of dat u voor uzelf, kerk, school, familie of vrienden muziek ten gehore gaat brengen. U ontdekt uw talent en ontplooit dit tijdens het de lessen en samenspeellessen. Ik zal u helpen om uw specifieke muzikale wensen te vervullen. Zowel de opleiding en bijscholing van de docent, als het voortdurend vernieuwen van het lesmateriaal maken deel uit van het onderwijs. Ook een stukje onderhoud van het instrument valt hieronder.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Kampen, Staphorst of Genemuiden

Het tarief is gebaseerd per leerling voor een half uur per week. Op de website www.mauricevandijk.com kunt u de recente tarieven vinden.


Lesgeldtarief buiten de Gemeente Kampen 2013/2014: 445 euro

Individuele lessen op basis van +/- 40 lessen per jaar (10% uitval in begrepen)Afhankelijk van hoe de vakanties vallen. Prijzen zijn inclusief btw.


  Er zijn nog 3 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Trompettist Maurice van Dijk
Doceren is je vonk over laten springen en mensen laten vlammen

Mijn cursussen

Beoordelingen


8 van 10
Jos,

Zeer goede docent. beheerst meerdere instrumenten tot in de puntjes.
voor beginners een aanrader (ben ik ook) voor gevorderden geen ervaring.

8 van 10
Harmen,

Maurice is een goede, motiverende leraar. Doordat hij op de individuele leerling met specifieke gaven en behoeften afgestemd, ontstaat er een goede en fijne wisselwerking. Hierdoor verloopt het leerproces positief met goede resultaten. Kortom: op een leuke manier leren we veel!

10 van 10
klaasje,

Geeft leuk les, kan heel goed met kinderen overweg, houd je op de hoogte van de vorderingen van je kind. Onze zoon gaat er met heel veel plezier heen en geniet van het "spelen" op zijn trompet.

10 van 10
Alize,

Ik ging altijd met plezier naar trompetles. Zelfs wanneer ik niet geoefend had.
Maurice is prettig in de omgang en je leert op een leuke manier trompetspelen.
Hij geeft je de kans om muziek te leren spelen wat je zelf ook echt mooi vind.

10 van 10
Carlos,

Maurice van Dijk
is een leraar die goed kan les geven
veel gevoel voor humor heeft
goed kan trompet spelen
kortom een topper als musicus (leraar) !!!!

8 van 10
Jorrit,

Fijne lessen,
Goede uitleg.
Fijns structurele opbouw