Creatief : Herontdek je eigen creativiteit!
10 van 10
Op basis van 4 beoordelingen.

Creatief : Herontdek je eigen creativiteit!

Wat gaan we doen

De workshop herontdek je creativiteit, is een vorm van zelfontwikkeling.
Je leert je eigen creatieve kennis weer toe te laten door te spelen en te experimenteren met diverse materialen. Het gaan niet om het resultaat, maar om het creatieve proces.

Wat gaan we doen:
Je gaat je eigen kunstwerk maken op een handzaam doek zonder vooropgezet plan. Je laat je inspireren door de materialen die voorhanden zijn om zo je eigen werk te scheppen. Uiteraard zal ik je voorzien van handvatten en enige uitleg om van start te kunnen gaan. We gaan werken met materialen zoals acrylverf, papier, touw, stof etc. Mocht je eigen materialen hebben die je erin zou willen verwerken kan je deze natuurlijk gewoon meenemen. Zelfs afvalmateriaal kan in je werk verwerkt worden, zoals verpakkingsmateriaal, karton, papier, ijzerdraad, etc.

Om vrij te kunnen werken is het de bedoeling dat je al doende je beperkingen leert los te laten en jezelf de ruimte geeft om te creëren. Tijdens dit proces leer je om jezelf en je omgeving met andere ogen te bekijken. Het vraagt om moed, humor en compassie om dit kunstwerk te voltooien. Als de tijd en groep het toelaat is het mogelijk om de werken in groepsverband met een positieve inslag te bespreken. Dit kan ludieke en interessante informatie opleveren.

Na uitleg ga je aan de slag om je eigen kunstwerk samen te stellen. Er is geen creatieve ervaring nodig alleen een open geest. Laat je verrassen door je eigen (verborgen) creativiteit. Werken gaat intuïtief dus er hoeft geen vooropgezet plan te zijn gewoon aan de slag is, volgens ervaring, de beste manier. De workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur en is € 39,-- inclusief materiaal en uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

*• Visie: Creativiteit is de weg naar vernieuwing, door creatief te zijn vergroot je je wereld en leer je op andere manieren te kijken, waardoor je over de vaardigheid gaat beschikken om overal uit te komen. Door het resultaat gericht denken los te laten ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en vrijheidsbeleving.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Poortdijk 101, IJsselstein

Herontdek je eigen creativiteit!
Workshop schilderen met materie, mixed media op doek

  Er zijn nog 8 vrije plaatsen.
Start
Locatie Poortdijk 101, IJsselstein

Herontdek je eigen creativiteit! Workshop schilderen met materie, het doorbreken van patronen en grenzen. Spelen, onderzoek en experimenteren. Het terug vinden van je eigen creative zelf.

Start
Locatie Poortdijk 101, IJsselstein

Herontdek je eigen creativiteit! Workshop schilderen met materie, het doorbreken van patronen en grenzen. Spelen, onderzoek en experimenteren. Het terug vinden van je eigen creative zelf.

  Er zijn nog 5 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


ketlin van esschoten
beeldend kunstenaar

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Maud,

Super leuk teamuitje gehad, een inspirerende avond o.l.v. Ketlin van Esschoten : absolute aanrader! ‪#‎workshop‬ ‪#‎kunst‬ ‪#‎ijsselstein‬

Maud Breur - de Wit

ISIS Jewels goudsmid - juwelier
Atelier voor sieraden en horloges

Benschopperstraat 15 IJsselstein

10 van 10
Gea,

Het was een hele inspirerende workshop. Geweldig om met zoveel veel verschillende materialen te werken.
Ketlin geeft op een prettige manier aanvullende info en begeleiding. Het was een gezellige groep en de interactie met de andere deelnemers was goed en stimulerend. Kort om een echte aanrader deze workshop!
Groet Gea

10 van 10
Jeichien,

Na een drukke dag met veel denkwerk kwam ik rechtstreeks in de workshop terecht. De opdracht was niet denken maar gewoon beginnen... Een hele omschakeling maar na een tijdje aanrommelen en kijken naar de andere deelnemers, hoeveelheid verschillende materialen, verschillende technieken, werk van Ketlin zelf en de motiverende woorden van Ketlin, heb ik toch iets gemaakt wat ik vooraf niet had kunnen bedenken.

Voor iemand die veel met haar denken bezig is was deze workshop erg leuk en heb ik weer een andere creatieve kant van mijzelf leren kennen. Ik heb wel vaker schilderworkshops gezien en meegemaakt maar deze is door de variatie van materialen denk aan fietsbanden, zaagsel, wol en stoffen, en technieken veelzijdig en verrassend!

10 van 10
Laura,

Veel materiaalkeuze, goede begeleiding en erg gezellig. Top gedaan Ketlin!