'intuïtieve' collages maken, herontdek jezelf!

Wat gaan we doen

De workshop is kleinschalig waardoor persoonlijke begeleiding mogelijk is. Na uitleg ga je aan de slag om je eigen collage op een klein doek te maken. De bedoeling is dat je intuïtief op zoek gaat naar de juiste afbeeldingen en teksten uit de beschikbare tijdschriften. Net zoals elk kunstwerk is dit een manier om je onderbewuste te laten spreken en bij je eigen scheppingskracht te komen. Een collage maken is eigenlijk mindmappen voor de ziel. Hierdoor kan je alles op een rijtje krijgen en verkrijg je meer inzicht in onzichtbare processen. Veder is het natuurlijk gewoon leuk en verassend wat eruit komt. Mocht de tijd het toelaten dan gaan we na afloop de collages bespreken.

Om vrij te kunnen werken is het de bedoeling dat je al doende je beperkingen leert los te laten en jezelf de ruimte geeft om te creëren. Tijdens dit proces leer je om jezelf en je omgeving met andere ogen te bekijken. Het vraagt om moed, humor en compassie om dit kunstwerk te voltooien.

De workshop is kleinschalig waardoor persoonlijke begeleiding mogelijk is. Na uitleg ga je aan de slag om je eigen kunstwerk op een handzaam doek samen te stellen. Er is geen creatieve ervaring nodig alleen een open geest. Laat je verrassen door je eigen (verborgen) creativiteit. Werken gaat intuitief dus er hoeft geen vooropgezet plan te zijn gewoon aan de slag is de beste manier. de workshop duurt ongeveer 3 uur en is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Prins Clauskade, IJsselstein
  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


ketlin van esschoten
beeldend kunstenaar

Mijn cursussen