Opleiding tot DressCoach

Wat gaan we doen

Wil jij jouw Passie volgen?
Wordt dan DressCoach in 10 dagen!
Je leert alles wat ik in 11 jaar DressCoach zijn heb geleerd en na deze opleiding kun je direct zelf aan de slag.

Passie voor mens en kleding

“Als jij van je passie je beroep maakt, kies je voor het mooiste wat er is!”

Passie Deel jij ook mijn passie voor mens en kleding? Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Volg dan nu je hart en wordt DressCoach/ImagoCoach en help andere mensen zich beter in hun vel te laten voelen, laat ze stralen, laat ze zichzelf profileren zoals ze écht zijn, maak de buitenkant kloppend met hun binnenkant, laat ze hun mooie kanten van zichzelf zien, laat ze zich weer zelfverzekerd voelen en laat weten dat ook zij er mogen zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat we ons hart moeten volgen en datgene mogen doen waar we écht gelukkig van worden. Onze passie leven, hoe fijn is dat?!
Als jouw passie dezelfde is als de mijne dan is dit vak wellicht iets voor jou?
Alles wat Glancy in haar negenjarig bestaan als DressCoach heeft opgebouwd aan ervaring en kennis, wil ze graag met jou delen. Zodat ook jij jouw klanten kunt verrassen met een eerlijk en objectief advies waarbij jouw klant zich echt fijn voelt.

Wat doet een DressCoach/ImagoCoach
Een DressCoach coacht. Als DressCoach ben je dus niet alleen maar een Personal Shopper maar je verdiept je echt in de klant. Je weet wie ze is, wat ze doet, wat ze wil. Je werkt van binnen naar buiten. Je maakt een vertaalslag van haar binnenste ik naar haar buitenkant. Je geeft haar een goed en realistisch gevoel over zichzelf. Je begeleidt het proces van binnen naar buiten waarmee je helpt aan een zelfverzekerd gevoel. Het resultaat is een opvallend goed geklede vrouw die zelfvertrouwen en levenslust uitstraalt. En gelukkige mensen doen mij ook stralen!

De voordelen voor JOU als cursist
Je leert uit de praktijk (niet uit een boekje) Het kost je maar 5 dagen Er is een besloten Facebook groep waarin je voor altijd je vragen kunt stellen Je leert van Lucinda Douglas (schrijfster van Sales is Sexy) hoe je een niche kiest Je krijgt nog een mooi cadeau… Je leert hoe je je eigen bedrijf opzet De opleiding is centraal in het land, namelijk in Utrecht. Je kunt na de opleiding direct aan de slag want je bent er helemaal klaar voor!

Vernieuwde versie
Vanaf 2015 zal deze opleiding een enorme verrijking krijgen namelijk het 12 weken actie programma Me, Myself & I (powered by Jump Movement).
Ná de opleiding doe je mee aan een 12 weken programma wat jou het volgende oplevert:
je wordt een paar keer per week herinnerd aan je eigen doel via een sms of mail,
je houd focus op je eigen doel,
je gaat er ook écht mee aan de slag en je bereikt hierdoor sneller jouw gewenste resultaten,
support van je collega’s en heel veel van elkaar leren is ook een mooi extraatje.

Inbegrepen: uitgebreid werkboek, lunches, hapjes & drankjes op alle dagen en cadeautjes.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Park Oog in Al 1, Utrecht

Wekelijks op zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

  Er zijn nog 6 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Glancy van Elst
DressCoach

Mijn cursussen