Bonte Bedoeling 


Bonte bedoeling is ontstaan uit een soort drang om mijn creativiteit te uiten. Ik maakte al regelmatig leuke cadeaus voor vrienden, familie en collega’s. Deze werden altijd met veel enthousiasme ontvangen en iedereen zei dat ik er wat mee moest gaan doen. Toen ik zwanger werd (van mijn eerste kindje) en alle leuke kinderspulletjes in de babywinkels zag (en de hoge prijzen) dacht ik “dat kan ik ook” en zo werd Bonte Bedoeling geboren. Onder de naam: “we maken er een potje van” vul ik potjes met leuke cadeautjes en decoreer deze met lintjes, naamkaartjes en alles waar ik wat leuks in zie.

Het creatieve en knutselen heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Keek ik niet mee met mijn opa (die weer een nieuwe uitvinding had gemaakt, aan het schilderen, fotograferen of aan het meubelmaken was) dan zat ik wel aan de keukentafel met mijn moeder te fröbelen met lapjes vilt of iets dergelijks. Later heb ik dan ook een creatieve opleiding in etaleren gedaan en hou ik mij in mijn vrije tijd verdeel ik mijn liefde tussen mijn twee kindjes, de dieren en mijn lieve vriend die heel wat te voorduren heeft met dagelijks weer nieuwe ideeën.

Uit de vraag “hoe maak je dat toch allemaal” is het geven van workshops ontstaan. Of je nou met twee personen komt of met tien, ik vind het gezellig als je komt knutselen in mijn blokhutje.
Kom allemaal en we maken er iets moois van!!