Ceciel van der Pas
10 van 10
Op basis van 1 beoordeling.

Ceciel van der Pas 


Ik ben een creatieveling in hart en nieren, hou enorm veel van kleur, een echte jongensmama, een levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek!

Pimp je lunch Workshop:
Kenmerkend aan mij is dat ik een levensgenieter ben op Brabantse wijze: ik hou van eten, drinken en de gezelligheid om dat te delen met vrienden en geliefden. Wat ik echt te gek vind is het ‘Pimpen van de lunch’ van mijn zoontje. Een gepimpte lunch is lekker, gezond, fijn om naar te kijken en heeft als doel dat de lunch helemaal op gaat. De gepimpte lunch kan met veel verschillende ingrediënten gemaakt worden en heeft altijd de bedoeling dat de KIDS goed en met plezier eten! Met als allerbelangrijkste ingrediënten: Fun! voor de maker (mammie) en de eter (kids). Ik wil anderen dit ook graag leren en geef daarom de workshop: Pimp je lunch(box).


1 beoordeling

10 van 10
Debbie,

Als moeder en gastouder was ik erg nieuwsgierig naar deze workshop. Ceciel ontving ons met een kopje thee met wat lekkers en na een korte uitleg konden we meteen aan de slag. Gedurende de workshop werden we steeds enthousiaster en werden met behulp van alle aanwezige materialen en hulpmiddelen de mooiste creaties voor in de broodtrommels gemaakt. Ceciel liep rond voor adviezen en tips en liet ons zien hoe je op een makkelijke manier bijvoorbeeld een simpele boterham met kaas aantrekkelijk kunt maken voor kinderen. Met weinig middelen ook thuis of op het werk heel goed toepasbaar. Voor we het wisten was het tijd en kon ik met een goed gevulde broodtrommel weer naar huis om mijn creaties te laten keuren door mijn kinderen. Die waren erg enthousiast, hoewel ze met hun leeftijden van 11 en 7 jaar misschien niet echt onder de doelgroep vallen. Ik weet zeker dat mijn gastkindjes ook erg blij gaan worden van de gepimpte lunches, en omdat ze gezond en goed zullen eten, hun ouders ook!