Inge van der Wijden
9 van 10
Op basis van 2 beoordelingen.

Inge van der Wijden 
Coachinge.nu


Een gezond lichaam, genieten van het leven, rust in je hoofd, gemakkelijk en veel kunnen ontspannen, je leven niet laten beheersen door stress: het hangt allemaal met elkaar samen. Dat is de reden dat ik me inzet als mental coach, voedingsdeskundige en mindfulness trainer; oftewel lifestyle coach body & mind. Een effectieve combinatie die álle facetten van het ‘niet goed in je vel zitten’ kan aanpakken en verbeteren als dat nodig is. Gezondheid van lichaam & geest is in mijn ogen het allerhoogste niveau van welbevinden. In mijn praktijk combineer ik doelbewust coaching en training gericht op het bereiken van een gezonde krachtige mindset, met intensieve begeleiding naar een uitstekende fysieke gezondheid en een blijvend gezond gewicht. Op coachingenu vind je mijn verrassende dienstenaanbod.


2 beoordelingen

10 van 10
Karlijn,
Winterse Workshop Relax! 9-12-'15 € 27,50

Het was een heerlijke workshop, met veel praktische tips en handige weetjes, zodat je thuis zelf ook aan de slag kunt. Inge is een prettig spreekster en gastvrouw, waarbij je je snel op je gemak voelt en die ook de juise aandacht weet te geven aan iedereen. Je voelt je gezien, gehoord en begrepen. Superfijn!

Ik kan eigenlijk iedereen deze workshop aanraden; we kunnen allemaal wel wat meer Relax! in ons leven gebruiken ;)

8 van 10
Marjan,
Winterse Workshop Relax! 9-12-'15 € 27,50

Goede oefeningen om te relaxen, een net iets andere manier van sommige oefeningen die ik ken maken dat deze oefeningen overal toepasbaar zijn en ook op momenten dat je denkt er geen tijd voor te hebben. Een aanrader voor iedereen.