ketlin van esschoten
10 van 10
Op basis van 4 beoordelingen.

ketlin van esschoten 
beeldend kunstenaar


Ketlin van Esschoten (1975) ik ben beeldend kunstenaar met een achtergrond in de architectuur.

Ik blijk te beschikken over een oneindige scheppingsdrang en inspiratie, gecombineerd met de verzamelwoede van een ekster. In mijn kamer was het altijd een puinhoop, want alles deed mee, ik kan overal iets mee. Van een doos maakte ik een kasteel en van aluminiumfolie een jurk. Dat is een soort belevingswereld, een fantasie die je van jezelf hebt. Eigenlijk ben ik al mijn hele leven een kunstenaar, maar het duurde even eer ik daar achter was en toen viel alles op z'n plek..” Gaandeweg ben ik mij gaan verdiepen in het psychologische aspect van creativiteit, door zelfexperiment en het gebruiken van diverse literatuur zoals "The artist way" ," creativiteit geen kunst" en een hoop andere creatieve zelfkennis boeken., maar vooral mijn eigen creative ervaring als kunstenaar. Sinds een aantal jaar geef ik workshops in het herontdekken van je eigen creativiteit, waar sinds kort een cursus van 6 avonden bij is gekomen wat tevens een spirituele zoektocht is naar jezelf, je krachten en je talenten. Creatief, psychologisch en filosofisch. Iedereen is creatief we hebben het gewoon niet allemaal leren te gebruiken of we zijn het onderweg verloren. Wie creatiever wil worden heeft alleen te winnen: meer levensvreugde, een flexibeler geest, nieuwe energie en vooral heel veel plezier!

Ketlin van Esschoten rondde in 2005 haar studie aan de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht af, met als specialisatie Spatial Design. Haar werk wordt getoond op diverse tentoonstellingen in Nederland, waaronder recent: Galerie Zeeuwart Renesse, Galerie Sille Oudewater, Galerie de Ruimte Geldrop. Kunstmoment Diepenheim, Galerie Fija, Eigentijds vervlochten met MIJ, Museum IJsselstein, MATERIE, Galerie Kunst2001, Badhoevendorp


4 beoordelingen

10 van 10
Maud,
Creatief : Herontdek je eigen creativiteit!

Super leuk teamuitje gehad, een inspirerende avond o.l.v. Ketlin van Esschoten : absolute aanrader! ‪#‎workshop‬ ‪#‎kunst‬ ‪#‎ijsselstein‬

Maud Breur - de Wit

ISIS Jewels goudsmid - juwelier
Atelier voor sieraden en horloges

Benschopperstraat 15 IJsselstein

10 van 10
Gea,
Creatief : Herontdek je eigen creativiteit!

Het was een hele inspirerende workshop. Geweldig om met zoveel veel verschillende materialen te werken.
Ketlin geeft op een prettige manier aanvullende info en begeleiding. Het was een gezellige groep en de interactie met de andere deelnemers was goed en stimulerend. Kort om een echte aanrader deze workshop!
Groet Gea

10 van 10
Jeichien,
Creatief : Herontdek je eigen creativiteit!

Na een drukke dag met veel denkwerk kwam ik rechtstreeks in de workshop terecht. De opdracht was niet denken maar gewoon beginnen... Een hele omschakeling maar na een tijdje aanrommelen en kijken naar de andere deelnemers, hoeveelheid verschillende materialen, verschillende technieken, werk van Ketlin zelf en de motiverende woorden van Ketlin, heb ik toch iets gemaakt wat ik vooraf niet had kunnen bedenken.

Voor iemand die veel met haar denken bezig is was deze workshop erg leuk en heb ik weer een andere creatieve kant van mijzelf leren kennen. Ik heb wel vaker schilderworkshops gezien en meegemaakt maar deze is door de variatie van materialen denk aan fietsbanden, zaagsel, wol en stoffen, en technieken veelzijdig en verrassend!

10 van 10
Laura,
Creatief : Herontdek je eigen creativiteit!

Veel materiaalkeuze, goede begeleiding en erg gezellig. Top gedaan Ketlin!

Mijn aanbod

Deze gebruiker heeft nog geen aanbod.