Marimo Styling 


OMSCHRIJVING
​Wil jij aan de slag met je eigen interieur of andere adviseren als professioneel interieurstylist?
Dan is dit de perfecte cursus voor jou! In 10 lessen leer je alles over ruimtes, licht, kleuren, materialen, ontwerpen en klantgesprekken. De lessen zijn zeer praktijk gericht, waardoor je de theorie meteen kunt toepassen en hier gerichte feedback van onze docent op krijgt. Ook leer je hiermee veel van je mede cursisten doordat je verschillende manieren van werken en denken bij elkaar zien.

INHOUD
​Wat leer je tijdens de cursus Interieurstyling?
Tijdens de cursus Interieurstyling leer je hoe je ruimten kunt stylen. Daarbij houd je rekening met aspecten als de functie van de ruimte, de plaats en vorm van objecten en de psychologische effecten van de inrichting. Onderwerpen die tijdens de cursus interieurstyling aan bod komen zijn:
Interieurvormgeving
Interieurstijlen en trends
Ruimten en maatsystemen
Het ontwerp en ontwerpsystemen
Basisinterieur- en meubelplanning
Kleuren
Verlichting in het interieur
Herkennen van smaakvoorkeuren
Presentatietechnieken
Klantgesprek
Stylingplan
Begroting

​TOELATING
​Om de cursus Interieurstyling te volgen wordt een MBO werk en denk niveau gevraagd. Verder heb je geen vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Heb je aanvullende vragen over de cursus Interieurstyling, dan kun je terecht bij je docent. Het huiswerk bestaat uit moodboards, plattegronden, stoffen staaltjes, stukjes tapijt en nog meer praktische uitvoeringen.

​CURSUSDUUR EN LESGELD
​De cursus bestaat uit 10 lessen van 2,5 uur in de vorm van wekelijkse bijeenkomsten.
De cursus gaat van start vanaf 5 deelnemers en vind plaats in Gieten, Drenthe.
Andere locaties zijn in overleg mogelijk.

Inschrijven kost € 45,- , dit wordt verrekend in het totaalbedrag.
De kosten voor de gehele cursus bedragen € 345,- en dient uiterlijk 2 weken voor de start van de cursus voldaan de zijn. Om je opdrachten uit te kunnen werken, krijg je van ons een starterskit met tekengerei. Je hebt dus meteen alles in huis om aan de slag te kunnen.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Misschien ken je nog wel iemand in je omgeving die deze cursus samen met jou wil volgen? Profiteer dan nu van de VRIENDINNEN KORTING! Jullie betalen dan samen geen € 690,- maar€ 620,- Dat is dus mooi 10% korting!

Ontvang tot 50% van je studiekosten terug van de belastingdienst! Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Ben jij benieuwd naar jouw belastingvoordeel voor deze opleiding? Klik dan hier.

​Certificaat
Heb je de cursus helemaal doorlopen dan krijg je van ons een Certificaat met bewijs van deelname. Hier hoef je niets extra's voor te betalen, die verdien je gewoon!

​JE DOCENT
​Je docent voor deze cursus is Marieke de Ruiter. Met haar jarenlange ervaring als gepassioneerd interieurstylist weet zij precies wat er voor nodig is om op de juiste manier met opdrachtgevers in gesprek te gaan en hun wensen te vertalen naar een passend ontwerp met een eigen gezicht.
Marieke haar manier van lesgeven is het beste te omschrijven als; Motiverend, prikkelend, duidelijk, direct, persoonlijk en zeer praktijkgericht.

​"Tijdens mijn Mbo opleiding binnenhuisadviseur, zo'n 20 jaar geleden, was ik (evenals medeleerlingen) erg teleurgesteld over de inhoud van de lessen.
Ik heb na de opleiding nog een avondopleiding
binnenhuisadviseur gevolgd om meer te leren over ontwerp tekenen en presenteren. Ook in de jaren daarna, toen ik eenmaal werkzaam was in de interieurbranche merkte ik aan stagiaires die ik begeleidde, dat zij niet tevreden waren met hun interieur opleiding. Wij doen dat met deze cursus echt anders!
Je krijgt naast de nodige theorie vooral
concrete teken opdrachten die uitgebreid nabesproken worden, accessoires styling, klantgesprekken, soms laten we een spreker komen of we doen een uitstapje.
Kortom: Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan als interieur stylist!"

Heb je vragen over de cursus Interieurstyling? Neem dan contact op met ons.

​PRAKTISCHE INFORMATIE
Data: De cursus interieurstyling start 3 keer per jaar: in september, december en maart.
Vakantieperiodes vallen buiten de data.

Locatie: De cursus is te volgen in Gieten en in Assen. Het kan voorkomen dat aanmeldingen voor beide locaties worden samengevoegd naar 1 locatie.

Duur: Je krijgt 10 weken lang 2,5 uren per week les. De lessen vinden plaats op zaterdag van 10.00-12.30 uur en gaat van start bij minimaal 5 deelnemers.

Zelfstudie: Houd rekening met zo'n 4 uur zelfstudie per week

​INSCHRIJVEN
​Past deze cursus helemaal bij jou en heb je zin om zo snel mogelijk te starten?
Misschien ken je nog wel iemand in je omgeving die deze cursus samen met jou wil volgen? Profiteer dan van de VRIENDINNEN KORTING! Jullie betalen dan samen geen € 690,- maar € 620,- Schrijf je dus nu in!

Schrijf je nu in via onze website!