OERzoet - Biologisch Baklokaal 


Van mijn oma leerde ik bakken. Koekjes op vrijdagavond, taart op verjaardagen. En uiteraard met ladingen suiker. Wisten we toen veel…

Inmiddels ben ik Natuurvoedingsadviseur en Banketbakker-in-opleiding. En weet ik héél veel meer over suiker, over bakken en over bakken zónder suiker.

OERzoet is hieruit ontstaan: mijn biologisch baklokaal waar zoete lekkernijen en goede voeding samen komen. Want genieten van lekkere zoetigheden hoeft niet ongezond te zijn!

Via de workshops breng ik graag mijn kennis van en passie voor suikervrije, gezonde zoete lekkernijen over. Want het is zo mooi om mensen geinspireerd naar huis te zien gaan. Nu ze weten waarom witte suiker beter vermeden kan worden, hoe ze dat kunnen doen en hoe ze dan zelf eenvoudig zoete lekkernijen kunnen maken, is de stap naar lekker verantwoord snoepen echt zo veel makkelijker.

De workshops vinden plaats in mijn baklokaal op Fort Isabella in Vught. Een schitterende historische locatie midden in de natuur.

Dus, laat je verrassen door de zoete smaak van suikervrij. Ik inspireer je graag!

Zoete groet,
Tamara Butter