Shekila Eco Styliste 
Duurzame mode expert


Welkom op mijn pagina! Mijn naam is Shekila, de duurzame mode stylist van Nederland!
Over mij: Allereerst ben ik moeder van 2 vrolijke meiden van 3 en 5. Ik heb al een aantal jaar een bureau voor styling en imago advies, sinds 2 jaar doe ik alleen nog maar styling, fotoshoots voor magazines en modellen met duurzame mode. Vanaf 2010 heb ik mijn eigen duurzame mode label. Kleding van onder andere bamboe, ik heb me al een aantal jaren verdiept in ecologische textielstoffen, duurzame mode, ethisch verantwoorde ateliers etc.
Eind zomer komt mijn eerste landelijke eco shop & style magazine uit! Je kunt hierin alles lezen wat te maken heeft met een bewuste lifestyle op een hippe manier met veel duurzame mode inspiratie aan de hand van mijn styling.

Ik kan je alles vertellen over biokatoen en waarom dat beter is, wat zijn goede en gezonde textielstoffen, waar koop ik duurzame mode?, waar moet ik op letten bij ankoop van duurzame mode?, prive modeshow met duurzame modemerken met mogelijkheid tot aankoop van de kleding met styling en kleuradvies en nog veel meer....!

Je kunt zelf workshops/clinics/lezingen/duurzame modeshows organiseren bij mij. Bij jou thuis of op een zelf gekozen locatie met vriendinnen, collega's of familie.

Het is vooral bedoeld voor mensen die kiezen of willen kiezen voor een conscious lifestyle en hier graag meer over willen weten van een expert!

Wellicht tot gauw?

Groeten Shekila

Mijn aanbod

Deze gebruiker heeft nog geen aanbod.