Cursus Multicolor Schmink

Wat gaan we doen

Een super leuke en leerzame schminkcursus voor de al wat ervaren schminker, waarin je alles leert wat je weten wil over de zogenaamde 'multicolor'-techniek en 'multicolor'-schmink.
Zowel de grotere regenboogschmink als de kleinere splitcakes zullen uitgebreid aan de orde komen. De bijbehorende spons- en penseeltechnieken worden uitgebreid behandeld en geoefend, en we gaan kijken wat je zoal met deze schmink kunt doen bij zowel jongens als meisjes.

Deze cursus bestaat uit 4 avonden:
Les 1: Regenboogschmink: sponstechnieken
Les 2: Splitcakes: penseeltechnieken
Les 3: Multicolor bij meisjes: rozen, blaadjes en prinsessen
Les 4: Multicolor bij jongens: slangen, draken en haaien.

De cursus wordt gehouden op woensdagavond, van 19.30 tot 22.00 uur, in onze cursusruimte in Sint-Michielsgestel (Den Dungen).
De groepen bestaan in principe uit maximaal 8 cursisten en we geven de lessen met twee personen. Zo is er voldoende tijd om iedereen persoonlijk te helpen en omdat we een links- en een rechtshandige juf hebben, kunnen we indien nodig je echt 'bij de hand nemen' om de technieken nog beter te demonstreren.
De kosten voor de cursus bedragen € 85,00 euro. Dit is inclusief een uitgebreide cursushandleiding met oefenbladen, gebruik van alle materialen en natuurlijk koffie, thee en iets lekkers.

Georganiseerd door


Blije-Snoetjes Kinderschmink

Mijn cursussen