krijg antwoord op een vraag die in je leeft
10 van 10
Op basis van 3 beoordelingen.

krijg antwoord op een vraag die in je leeft

Wat gaan we doen

Zonder vragen geen antwoorden. We hebben allemaal vragen. Deze veranderen naar mate we in een andere fase van ons leven komen. Deze workshop gaat je helpen om dichter bij bijvoorbeeld acceptatie van een bepaalde situatie te komen of juist in actie te komen om verandering te weeg te brengen. Wat is een vraag waar jij graag antwoord op wil krijgen?

Bijvoorbeeld:

  • wat is de volgende stap in mijn carriere?
  • waarom ben ik hier?
  • hoe maak ik beter contact met mijn omgeving?
  • hoe kan mijn verdriet accepteren?

In deze verdiepende workshop van 2 uur ga je met een vraag aan de slag met een vraag waar je graag antwoord op wil krijgen. Dit ga je doen aan de hand van een kunstwerk. Je gaat kijken, schetsen ( als je dat wil) en intuïtief schrijven. Dit brengt verrassende en nieuwe perspectieven op je vraag.

Datum: zondag 29 april start 14:30 en woensdagochtend op 2 mei 10:00
Verzamelen bij de trappen van de entreehal van het Stedelijk museum.
Kosten 27,50 euro ecxl. entree museum

Georganiseerd door


Leonie Mijnlieff

Mijn cursussen

Beoordelingen


10 van 10
Nicolette,

Ik geef 5 sterren, heb het al een paar maal O.l.v. Leonie meegemaakt en het is echt heel interessant hoe zij dat doet.
Eerst denk je "wat zal ik nou eens zeggen", en door beter op details te letten is het steeds weer een verrassing wat
er uit komt. Iedereen beïnvloed elkaar door naar elkaar te luister en goed te kijken. Leuk om het ook met een familie uitje te doen, want ook kinderen zijn meester kijkers en komen heel leuk uit de hoek.

10 van 10
Anouk,

Wow, wat een verrijking! Behalve een hele inspirerende en bovenal geweldig leuke dag , heb ik veel opgestoken van de vertellingen van Isolde Scholberg. Over achtergronden en symboliek in de kunst. Heel amusant daarbij te ontdekken hoe allen in ons groepje verschillend keken naar de getoonde werken. En opmerkelijk ook om te ervaren dat ikzelf nu met andere blik naar kunst kijk. Ik zie details die ik voorheen nooit zag. Echt heel leuk! Ik raad deze bijzondere rondleiding aan iedereen aan. Ook aan de minder frequente museumbezoeker. Het geeft je een energie boost, inspiratie een zelfs een beetje geluk! Dank hiervoor Leonie (en Isolde). Jullie zien me zeker terug.

10 van 10
Foppe,

Met energie een museum uit was iets dat ik nog niet eerder ervaren had. Samen met een groep 1,5 uur een museum in en slechts een paar werken intenser bekijken en bespreken levert je echt andere inzichten op. Heel anders dan een heel museum proberen af te werken, zonder dat je een werk "echt beleeft". Het is luchtig en tegelijkertijd intenser en het geeft je energie. Leonie coördineert dat aangenaam en professioneel, zonder in de "rondleiders" rol te kruipen. Juist faciliteren in een mooi en leuk groepsproces. De groep helpt elkaar namelijk nieuwe dingen te ontdekken.
Echt een aanrader!!!