Cursus Hydrakussen Massage

Wat gaan we doen

Hydrakussen massage staat ook wel bekend als warm waterkussenmassage. Deze van oorsprong in Engeland, door een sportmasseur ontwikkelde, massage stelt u in staat om cliënten die niet of lastig op hun buik kunnen liggen, in rugligging te masseren. De warmte van het water in het kussen ( 42 gr ) warmt de spieren op en ontspant deze. U masseert o.a. met uw handen en/of armen tussen het lichaam en het kussen waarbij het lichaamsgewicht van uw cliënt u assisteert en bijdraagt aan de diepe werking van deze massage. De hydrakussenmassage is, bij uitstek, goed te combineren met bijvoorbeeld de zwangerschapsmassage (na het eerste trimester) of de Lomi Lomi massage maar na het aanleren van deze massage zijn we er van overtuigd dat u het kussen en de technieken ook in andere massages zult integreren.

Tijdens deze cursusdag leert u o.a. een volledige Hydrakussen ontspanningsmassage, de toepassingsmogelijkheden bij specifieke klachten en specifieke contra indicatie's.

De mogelijkheid bestaat om een hydrakussen aan te schaffen voor € 120,00 (incl BTW ). U dient dit echter bij uw inschrijving aan te geven, zodat wij er voor kunnen zorg dragen dat we het kussen voor u klaar hebben liggen op de dag van de cursus.

Georganiseerd door


IMAS Trainingen

Mijn cursussen