We starten met een Ghanese kruidenbitter, Guava- of Mangojuice (alcoholvrij alternatief) of Afrikaanse koffie of thee. Na een korte presentatie over het West Afrikaanse land Ghana en de culinaire gewoontes in Ghana, geven we uitleg over de Afrikaanse ingrediënten en hun gebruik.
Hierna gaat u aan de slag met de bereiding van de verschillende warme en koude Afrikaanse hapjes (zoals Kelewele, Eggstew, Spicy meatballs, African saté, Salad, etc.).
We sluiten af met het gezamenlijk eten van de gerechten onder het genot van lekkere Afrikaanse wijnen, Afrikaanse sappen, Afrikaanse koffie met Amarula (Afrikaanse koffielikeur) en Afrikaanse thee.
Mate masie geeft ambachtelijke kookworkshop op het gebied van Afrikaanse tapas, Italiaanse hapjes, Hollandse hapjes met streekproducten en cakepop-, cupcakes- en taarten versieren. Bij ons staat smaak, geur, genieten en ...
Mijn cursussenVoor de kookworkshop geldt een minimum van 6 personen. Uitgezonderd de dagen met een open inschrijving, deze gaan door bij minimaal 6 personen. U ontvangt uiterlijk 1 week voor de workshop bericht of deze workshop doorgaat.
Voor de bakworkshops geldt een minimum van 4 personen. Ook hiervoor worden dagen met een open inschrijving gegeven.
De workshops worden gegeven op onze eigen locatie in Grijpskerk (Provincie Groningen). Bij groepen met meer dan 8 personen is een locatie in overleg mogelijk.