Circus workshops voor jong en oud

Wat gaan we doen

De Circusworkshop is perfect voor gezelligheid met veel lol!
Bovendien goed voor de motoriek en het leren samenwerken. Kinderen en volwassenen werken hier, naast het kleine materiaal, ook met een koorddansapparaat, kleine fietsjes en een bal waarop zij leren lopen en balanceren.

Een perfecte workshop voor motoriek, samenwerken, gezelligheid en vooral veel lol.

Deze workshop is geschikt voor meerweekse lessen, zo dat de kinderen elke week anderhalf tot 2 uur les hebben en steeds een ander onderdeel oefenen. Aan het einde van de lessen zullen de kinderen een voorstelling geven waarbij alle onderdelen aan bod komen.

Ook is deze workshop geschikt in plaats van een schoolreisje. Wij komen bij u op school en samen met de vrijwilligers van uw school maken we er een onvergetelijke dag van, met als afsluiting een voorstelling van uw eigen artiesten.

Maar bent u voor een teambuilding of bedrijfsfeest eens op zoek naar iets anders, dan is deze workshop ook een optie. De medewerkers zullen alle onderdelen van het circus doorlopen en door middel van samenwerken de mooiste show ooit geven. Daar zal nog lang over worden nagepraat bij de koffiemachine.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Deze workshop kan een hele dag of een halve dag worden gegeven.
Hele dag vanaf € 500,-, halve dag € 250,-
Tot maximaal 100 personen voor dit bedrag (grotere groepen wel mogelijk)

Georganiseerd door


REGELSAMMY - Sanne Koopman-van Dorp

Mijn cursussen