Wat gaan we doen

De workshop is afgestemd op de kennis van de deelnemers

Podiumvrees? Moeite om voor een kleine of grote groep te spreken? Of vindt u het gewoon heel leuk om op te treden en wilt u de fijne kneepjes van het vak beheersen? Dan is een workshop Theater wellicht iets voor u. Maar ook voor kinderen heeft REGELSAMMY op dit gebied een uitdagend programma.

REGELSAMMY behandelt in haar theaterlessen verschillende facetten van drama, afgestemd op de kennis van de doelgroep. In de workshop voor volwassenen worden bovendien handvatten geboden die zeker voor leerkrachten of medewerkers van kinderdagverblijven van pas kunnen komen in de klas of de groep. Voor kinderen gooit REGELSAMMY het over een andere boeg. Zij maken in de workshop op speelse wijze kennis met het theatervak.

Assistentie schoolmusical
Een voorstelling in elkaar zetten is een flinke klus. REGELSAMMY weet daar alles van. Tijdens het voortraject van de schoolmusical kan zij haar kennis overdragen op leerkrachten en leerlingen. Op theatergebied, maar ook achter de schermen is ze van alle markten thuis. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloze voorstelling.

Workshop op maat
REGELSAMMY denkt graag met u mee. Afhankelijk van de groep en uw wensen, maak ik een offerte op maat. Neem dus vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Deze workshop zal op maat worden gemaakt naar uw wensen: een groep kinderen of volwassenen, als teambuilding of in plaats van een schoolreisje. Eenmalig of meerdere weken les. Alles is mogelijk

Georganiseerd door


REGELSAMMY - Sanne Koopman-van Dorp

Mijn cursussen