Workshop Helend tekenen 'Hartsenergie'

Wat gaan we doen

Ervaar je hart!
In deze workshop word je uitgenodigd om contact te maken met de natuurlijke kwaliteiten van je hart. En met dat wat jou hierin eventueel blokkeert. Het tekenen wordt voorafgegaan door een geleide meditatie.

Bij helend, intuitief tekenen gaat het om de verbinding tussen jouw tekening en jezelf. Je volgt je gevoel in het werken met kleur, vorm en beweging, aan de hand van tekenopdrachten. We bespreken vervolgens wat je tot uitdrukking hebt gebracht in je tekening en wat dat voor jou betekent. Voorafgaand aan het tekenen doen we meestal een meditatieve oefening die je helpt om met je aandacht naar binnen te gaan.
Helend, intuitief tekenen is een spiegel van jezelf, ook van datgene waarvan je je nog niet bewust was. Bij het tekenen wordt je uitgenodigd om je open te stellen voor dat wat zichtbaar en voelbaar wordt. Dit leidt tot bewustwording en inzicht en brengt je in contact met jezelf. Helend tekenen is een creatieve, ontspannende manier om een diepere laag in jezelf aan te raken.

De tekenworkshops zijn gericht op iedereen die zichzelf verder wil ontdekken en ontwikkelen. Het eigen groeiproces en de verdieping hierin staan centraal. De groepen zijn klein, met maximaal vijf deelnemers. Er is daardoor voldoende ruimte voor het bespreken van de tekeningen en het delen van ervaringen in een veilige sfeer.
Aanleg voor of ervaring met tekenen is niet nodig.

Georganiseerd door


Miriam Miedema
Counseling, Personal Coaching, Slaapcursus, Helend Tekenen at Heartflow, Amersfoort

Mijn cursussen