Wat gaan we doen

Paradijsvogels Zuid Limburg - Limburgse Vlaaienb akken
Op onze groene hotpotlocatie van creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch kunt u nog de ouderwetse vlaaien bakken waar Limburg beroemd om is. Een vooral gezellige activiteit waar u nog een paar kleine kneepjes van het bakkervak kunt opsteken. In de hoogstamboomgaard gaan we het fruit plukken voor het beleg van de vlaaien. Duur ca 2 uur. U kunt de vlaaien mee naar huis nemen of ter plekke opeten.
Rondom de boerderij Hoeve ten Bosch ( groene hotspot) zijn er meerdere plekjes waar u na de workshop lekker buiten kunt zitten. Ideaal voor uitstapje en te ontspannen met uw vrienden , familie of bedrijf. Op deze mooie plek kunt u hier samen met uw vrienden het Paradijs vieren.
Op deze locatie zijn vele activiteiten mogelijk dus u kunt zelf uw programma samenstellen en afsluiten op het groenste terras van Zuid Limburg met een drankje, koffie en vlaai. maar ook een lunch en bbq is mogelijk.
Reservering vooraf is noodzakelijk. Zie onze website.
Kosten 17,50,- pp ( 2015) Groepsgrootte min 15 of in overleg minder.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Cottessen 12 Vijlen

Reserveren is noodzakelijk via onze website of mail.
Tel 06-46432582. gehele jaar mogelijk. Prijs pp. is geldig vanaf 15 personen.
Reserveren kan via info@paradijsvogels.nl of 06-46432582.Reserveren is noodzakelijk Dit kan via de website of mailadres. In principe is de activiteit elke dag mogelijk.

Georganiseerd door


Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Paradijsvogels

Mijn cursussen