Schilderen in het Toscane van Zuid Limburg

Wat gaan we doen

Paradijsvogels Zuid Limburg - Schilderen in Zuid Limburg
Op onze groene hotpotlocatie van creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch kunt met uw groep in een verrukkelijk landschap schilderen onder leiding van een kunstenares op het landschapsterras bij en glaasje wijn, de vakwerkoverkapping of gewoon ergens in een holle weg of hoogstamboomgaard een koe schilderen Altijd in de buurt met zicht over het glooiende landschap. Vergeet Toscane kom naar de Paradijsvogels in Zuid Limburg. Allerlei thema's kunnen aangeboord worden.
Rondom de boerderij Hoeve ten Bosch (groene hotspot) zijn er meerdere plekjes waar u na de workshop lekker buiten kunt zitten. Ideaal voor uitstapje en te ontspannen met uw vrienden , familie of bedrijf. Op deze mooie plek kunt u hier samen met uw vrienden het Paradijs vieren.
Op deze locatie zijn vele activiteiten mogelijk dus u kunt zelf uw programma samenstellen en afsluiten op het groenste terras van Zuid Limburg met een drankje, koffie en vlaai. maar ook een lunch en bbq is mogelijk.
Reservering vooraf is noodzakelijk. Zie onze website..
Kosten 20,- pp incl materiaal - Duur ca 2,5 - 3 uur ( 2015) Groepsgrootte min 15 of in overleg minder.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Cottessen 13, Vijlen

Reserveren noodzakelijk. dan kan via de website of mailadres. Cursus op elke dag mogelijk. Binnen of buiten. Prijs pp op basis van 15 personen reserveren kan via info@paradijsvogels.nl of 06-46432582 voor info.

Georganiseerd door


Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Paradijsvogels

Mijn cursussen