Wat gaan we doen

Paradijsvogels Zuid Limburg - Valkeniershow
Op onze groene hotspotlocatie van creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch kunt met uw groep deze leerzame workshop meemaken. De vogels vliegen , deskundige uitleg over vogels in de natuur, hun gedrag en de trucs van de valkenier worden gedemonstreerd en dat op een erg mooie plek. Volop mogelijkheid om zelf eens een vogel van dichtbij te bekijken, zelf op de hand te hebben en foto's te maken op het landschapsterras bij en glaasje wijn of een duurzaam biertje met zicht over het glooiende landschap van het Geuldal.

Rondom de boerderij Hoeve ten Bosch ( groene hotspot) zijn er meerdere plekjes waar u na de workshop lekker buiten kunt zitten. Ideaal voor uitstapje en te ontspannen met uw vrienden , familie of bedrijf. Op deze mooie plek kunt u hier samen met uw vrienden het Paradijs vieren.
Op deze locatie zijn vele activiteiten mogelijk dus u kunt zelf uw programma samenstellen en afsluiten op het groenste terras van Zuid Limburg met een drankje, koffie en vlaai. maar ook een lunch en bbq is mogelijk.
Reservering vooraf is noodzakelijk. Zie onze website of bel 06-46432582.
Kosten 10,- pp ( 2015) Groepsgrootte min 40 of in overleg minder.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Cottessen 13, Vijlen

In principe altijd mogelijk op aanvraag. Tijdig reserveren via de website info@paradijsvogels.nl. Tel 06-46432582.
Omdat hier gewerkt wordt met dieren kan de demonstratie aangepast worden aan de ( weers-) omstandigheden.
Prijs is op basis van min. 40 deelnemers.

Georganiseerd door


Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Paradijsvogels

Mijn cursussen