Wat gaan we doen

Paradijsvogels Zuid Limburg - Boogschieten
Op onze groene hotspotlocatie van creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch kunt met uw groep deze leerzame workshop boogschieten doen. Een klein competie element is wel aanwezig. Geschoten wordt met recurvebogen en voor de 18 plussers is ook de kruisboog mogelijk. Ook is aan de jeugd gedacht waardoor al vanaf 6 jaar het boogschieten binnen bereik komt. Het boogschieten vindt binnen plaats en onder begeleiding , zodat alles veilig is.
En daarna foto's te maken van de activiteit en op het landschapsterras bij en glaasje wijn of een duurzaam biertje met zicht over het glooiende landschap van het Geuldal.

Rondom de boerderij Hoeve ten Bosch ( groene hotspot) zijn er meerdere plekjes waar u na de workshop lekker buiten kunt zitten. Ideaal voor uitstapje en te ontspannen met uw vrienden , familie of bedrijf. Op deze mooie plek kunt u hier samen met uw vrienden het Paradijs vieren.
Op deze locatie zijn vele activiteiten mogelijk dus u kunt zelf uw programma samenstellen en afsluiten op het groenste terras van Zuid Limburg met een drankje, koffie en vlaai. maar ook een lunch en bbq is mogelijk.
Reservering vooraf is noodzakelijk. Zie onze website of bel 06-46432582.
Kosten 10,- pp ( 2015) Groepsgrootte min 40 of in overleg minder.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Hoeve ten Bosch Cottessen 13 Vijlen

Reserveren is noodzakelijk. Dit kan via de website of mail. Prijs pp. is geldig vanaf 10 personen.
Via info@paradijsvogels.nl of 06-46432582.

Georganiseerd door


Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Paradijsvogels

Mijn cursussen