Wat gaan we doen

Paradijsvogels Zuid Limburg - Gek vervoer
Op onze groene hotspotlocatie van creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch kunt met uw groep een mooie tocht maken door de omgeving. Van Nordic Walking onder deskundige leiding, een wandeling, GPS , huifkar, Hellow Yellow bus ( amerikaanse schoolbus), steps ( zonder elektrische aandrijving), GPS hike- schattentocht, dropping met huifkar, mountainbike, scooters en soms ook nog een wandeling met ezels. Neem wel uw fotoapparaat mee voor de onvergetelijke momenten. En daarna een duurzaam biertje met zicht over het glooiende landschap van het Geuldal.

Rondom de boerderij Hoeve ten Bosch ( groene hotspot) zijn er meerdere plekjes waar u na de workshop lekker buiten kunt zitten. Ideaal voor uitstapje en te ontspannen met uw vrienden , familie of bedrijf. Op deze mooie plek kunt u hier samen met uw vrienden het Paradijs vieren.
Op deze locatie zijn vele activiteiten mogelijk dus u kunt zelf uw programma samenstellen en afsluiten op het groenste terras van Zuid Limburg met een drankje, koffie en vlaai. maar ook een lunch en bbq is mogelijk.
Reservering vooraf is noodzakelijk. Zie onze website of bel 06-46432582.
Kosten afhankelijk van soort vervoer, dus op aanvraag. Groepsgrootte min 40 of in overleg minder.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Hoeve ten Bosch Cottessen 13 Vijlen

Reserveren is noodzakelijk via onze website of mail.
Gehele jaar mogelijk. Vanaf prijzen geldig vanaf 15 personen. Verder op aanvraag
Reserveren kan via info@paradijsvogels.nl of 06-46432582. In principe op alle dagen en tijden mogelijk.

Georganiseerd door


Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Paradijsvogels

Mijn cursussen