Wat gaan we doen

Paradijsvogels Zuid Limburg - PowerFungames
Op onze groene hotspotlocatie van creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch kunt met uw groep het vermakelijke powergames doen voor de iets zwaardere fysieke teambuilding. In groepjes strijdt u tegen elkaar in een 2 uurs durend programma een afwisselde aantal fysiek zware spellen van ca. 8 onderdelen ( gaffelhangen, boomstamrollen, keislepen , paalwerpen, boomzagen, groepsheisen etc) Echts iets voor mannen met veel adrenaline. En dan op het terras nagenieten met een duurzaam biertje met zicht over het glooiende landschap van het Geuldal.

Rondom de boerderij Hoeve ten Bosch ( groene hotspot) zijn er meerdere plekjes waar u na de workshop lekker buiten kunt zitten. Ideaal voor uitstapje en te ontspannen met uw vrienden , familie of bedrijf. Op deze mooie plek kunt u hier samen met uw vrienden het Paradijs vieren.
Op deze locatie zijn vele activiteiten mogelijk dus u kunt zelf uw programma samenstellen en afsluiten op het groenste terras van Zuid Limburg met een drankje, koffie en vlaai. maar ook een lunch en bbq is mogelijk.
Reservering vooraf is noodzakelijk. Zie onze website of bel 06-46432582.
Kosten 15,- pp ( 2015) Groepsgrootte min 15 of in overleg minder.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Hoeve ten Bosch Cottessen 13 Vijlen.

Reserveren is noodzakelijk via onze website of mail.
Buitenactiviteit, mogelijk van april t/m oktober. Alternatief fungames indoor binnen
Prijs pp. is geldig vanaf 15 personen. Reserveren kan via info@paradijsvogels.nl of 06-46432582..

Georganiseerd door


Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Paradijsvogels

Mijn cursussen