Wat gaan we doen

Paradijsvogels Zuid Limburg - Afrikaanse Percussie
Op onze groene hotspotlocatie van creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch kunt met uw groep afrikaanse percussie doen met uw groep als teamactiviteit en ga helemaal op in geluid en beweging.
Lichaam en geest in harmonie met de ruige afrikaanse ritmes. Het zware geluid van de drums rolt over de heuvels omlaag. Buiten in het weiland , landschapsterras, vakwerkoverkapping, onder de boom of binnen bij het haardvuur in de houten schuur. Een oerbeleving en samen geeft een kick. Echts iets voor bedrijven vrienden of families.
En dan op het terras nagenieten met een glaasje prik , een wijntje of een duurzaam biertje met zicht over het glooiende landschap van het Geuldal.

Rondom de boerderij Hoeve ten Bosch ( groene hotspot) zijn er meerdere plekjes waar u na de workshop lekker buiten kunt zitten. Ideaal voor uitstapje en te ontspannen met uw vrienden , familie of bedrijf. Op deze mooie plek kunt u hier samen met uw vrienden het Paradijs vieren.
Op deze locatie zijn vele activiteiten mogelijk dus u kunt zelf uw programma samenstellen en afsluiten op het groenste terras van Zuid Limburg met een drankje, koffie en vlaai. maar ook een lunch en bbq is mogelijk.
Reservering vooraf is noodzakelijk. Zie onze website of bel 06-46432582.
Kosten 15,- pp ( 2015) Groepsgrootte min 15 of in overleg minder.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Hoeve ten Bosch Cottessen 13 Vijlen

Reserveren is noodzakelijk. Dit kan via de website of mail. Prijs pp. is geldig vanaf 15 personen.
Via info@paradijsvogels.nl of 06-46432582.

Georganiseerd door


Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Paradijsvogels

Mijn cursussen