Brandschilderen op glas, zoals op kerkramen!

Wat gaan we doen

Traditionele methode, brandschilderen op glas, zoals op kerkramen. elke maandagmiddag,
8 x , 2 x per seizoen ; zie de website van de buurtwerkplaatsen voor de nieuwste data.
Maximaal 4 cursisten. Je leert alle fases, contour, grisaille en emaille, elke fase apart in de oven. Ook sjablonen op glas ( uniek ! ) en afwerken van 1 werk dmv. de tiffany techniek. Je leert dus ook glas snijden en breken, gebruik van mortonbord, schuren, folieen, solderen en patineren. Inclusief werkboek en alle materiaalkosten.
niet duur, stadspas 10% korting. Unieke mogelijkheid, zelfs voor Amsterdam,; er worden namelijk vrijwel geen brandschilderlessen gegeven, laat staan een intensieve . Erna kan je op de werkplaats blijven werken en alle gereedschappen en de oven blijven gebruiken voor maar 20€ per 3 maanden. Ik geef de cursus nu al bijna 6 jaar. Tevreden cursisten, plezierig om te doen en echt bijzonder om te leren!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Buurtwerkplaatsen, Cliffordstraat 36, Amsterdam

elke maandag 14:00-16:30, prijs is excl. lidmaatschap buurtwerkplaats voor 3 maanden; 20 euro. dwz. je kan dan elke werkdag van 9-16:30 terecht om in de div. werkplaatsen te werken incl gebruik gereedschappen, machines en ovens...zie website voor meer info, de nieuwste cursusdata & en aanmelden: www.buurtwerkplaats.nl.
verder kan je mn cursus met n groep "bestellen" dan word t aanbod eventueel aangepast op t aantal mogelijke dagen en word wel ook de prijs anders..daarvoor kan je contact met mij opnemen via email sodisvita@gmail.com

  Er zijn nog 4 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


sodis vita

Mijn cursussen