Perfect Nederlands - Spelling -100% startgarantie!

Wat gaan we doen

Wanneer gebruik ik in mijn tekst 20 of twintig? Is het er vanuit of ervan uit? Hun of hen? Met d of dt?
De Nederlandse taal bevat veel regels en uitzonderingen voor wat betreft grammatica, spelling en interpunctie. In deze training Perfect Nederlands wordt hieraan uitgebreid aandacht besteed.

voor wie
Je wilt je moedertaal correct leren schrijven en je wilt je kennis over spelling, stijl en grammatica opfrissen.

resultaten
Na afloop van de training:
ken je de basisprincipes van de Nederlandse spelling;
ken je de spelling-, stijl- en grammaticaregels en kun je deze schriftelijk toepassen;
weet je hoe je taalproblemen kunt oplossen door naslagwerken te hanteren;
heb je de trainingsthema's toegepast in een dictee en spellingtoetsen.

aanpak
De lesstof wordt klassikaal onderwezen. Een enthousiaste trainer verduidelijkt de nieuwe onderwerpen met uitleg, aansprekende praktijkvoorbeelden, oefeningen, dictee en (elektronische) spellingstoetsen.

Voorafgaand aan de training ontvang je een elektronische taalinventarisatie. Door de vragen te beantwoorden, wordt exact duidelijk welke taalzaken voor jou belangrijk zijn en welke onderwerpen jij aan de orde wilt laten komen. Hierdoor ontstaat een duidelijk beeld van je specifieke leerwensen en is het mogelijk het lesprogramma nauwkeurig op je leerwensen af te stemmen. Natuurlijk is het leuk om na de training deze vragen opnieuw in te vullen: je ziet direct je leerresultaat.

Je ontvangt bijzondere lesmaterialen: het boek Praktische spelling, een Campuz Credit Card en de handige waaier 'Hoe spel je dat?' voor op je bureau! Ideaal om je kennis over spelling op te frissen en ook op een later tijdstip de juiste schrijfwijze altijd binnen handbereik te houden.

Over de Campuz Credit Card: deze gebruik je tijdens de training en kun je ook na de training blijven gebruiken. Met deze handige creditcard krijg je via een website toegang tot online toetsen, interactieve oefeningen en inhoudelijke feedback. Hiermee kun je tijdens en na de training de theorie in praktijk blijven brengen.

info
data
-19 en 26 september 2017 (100% startgarantie)
-23 en 30 november 2017
Staat je voorkeursdatum hier niet bij? Bel of mail ons om je voorkeursdatum te bespreken.

duur
2 dagen

kosten
€ 765,-
De prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief inschrijfkosten, alle lesmaterialen, ingerichte computerleslokalen, catering, heerlijke lunches en een certificaat van deelname.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Fluwelen Burgwal 58, Den Haag

We verwelkomen je graag op onze locatie Fluwelen Burgwal 58. In het hart van het Haagse centrum, in het nieuwe zakendistrict 'De Resident'. Dichtbij het Centraal Station.

Wil je een vrijblijvend opleidingsadvies? Of liever een training bij jou op locatie? Bel ons op 070 - 385 86 52, of stuur een mail naar info@opleidingscentrumhaaglanden.nl.

  Er zijn nog 10 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


train2work

Mijn cursussen