‘Ik Ook Van Jou’ Complimenten Zijn Gratis

Wat gaan we doen

Vertel eens: hoe vaak hoor je dit?
‘Hè, fijn dat je dat zo snel gedaan hebt!’
‘Goed werk, dat rapport!’
‘Dank je wel dat je even wat langer kon blijven gisteren.’
‘Je ziet er goed uit vandaag!’

Complimenten halen het beste in iemand naar boven!
Dat zijn toch leuke dingen om te horen, nietwaar? Toch vinden mensen het geven van complimenten vaak lastig. Of in ieder geval: het gebeurt niet automatisch. Er wordt sneller (automatisch) gezegd wat er niet goed is gegaan, in plaats van wat er wel goed is gegaan. Over gemiste kansen gesproken!

Complimenten werken namelijk verslavend. Ze doen verlangen naar meer; naar nóg een compliment. Daarom geven complimenten de prestatiedrang een boost én dragen bij aan een prettige sfeer op de afdeling of binnen je bedrijf! Vooral in het bedrijfsleven levert het dus veel op wanneer je je collega’s regelmatig complimenteert.

Tijdens de trainingsworkshop ‘Ik ook van jou’ ervaar je dat het helemaal niet zo moeilijk is om zo nu en dan een compliment uit te delen. Een compliment geven kost niets, maar levert veel op! Dat zul je direct merken tijdens de workshop! Jullie komen meer te weten over de vier feedback culturen, openheid en het geven van feedback en de ‘complimentenstoel’.
Op een humoristische, leerzame en interactieve manier gaan jullie je verdiepen in het geven van feedback, complimentjes en het ontvangen ervan. Kortom: leuk, leerzaam en aan het eind van de workshop ben je gegarandeerd een meter gegroeid!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Oudegracht 185, Utrecht

Aantal personen: 8 - 100
Tijdsduur: 2 uur
Prijs vanaf: € 50,00 excl. BTW P.P (€ 60,50 incl. BTW P.P)

  Er zijn nog 100 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


GrachtenAtelier

Mijn cursussen