Your Healthy Lifestyle Challenge

Wat gaan we doen

Voel je je futloos en vermoeid. Gaat je gewicht gemakkelijker omhoog dan naar beneden. Willen je goede voornemens steeds maar niet lukken. Niet getreurd! Doe mee met Your Healthy Lifestyle Challenge. De mogelijkheid om je ongezonde leefstijl voorgoed vaarwel te zeggen.

Bij Your Healthy Lifestyle Challenge ga je de uitdaging aan om actief aan je leefstijl te werken. Je hebt het lef om uit je comfortzone te komen en een nieuwe (onbekende?) weg in te slaan. Aan het einde van je reis voel je je fit, zit je beter in je vel, heb je meer zelfvertrouwen, kan je je grenzen aangeven en zal je lichaam slanker zijn.

Astrid de Wilde ((sport)diëtist TOPvoeding) zal je begeleiden in het veranderingsproces. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, zal Marieke Michielsen (leefstijlcoach Aandacht voor Zorg) ook een steentje bijdragen. Zij richt zich voornamelijk op de onderliggende oorzaken van jouw eetgedrag en gaat met je op zoek naar het antwoord op de vraag: ''Waarom eet ik nu eigenlijk?" Vanuit bewustwording en inzicht kun jij namelijk echt aan de slag met jouw veranderingsproces en worden belemmerende gedachten, gewoontes en gedragspatronen doorbroken.

In het Your Healthy Lifestyle Challenge Goudpakket zitten 3 masterclasses inbegrepen. Het is ook mogelijk om alleen de masterclasses te volgen. De masterclasses worden gegeven in Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. De classes zijn op een zaterdag en duren 3 uur. In de prijs zit alles inbegrepen (koffie, thee, water, fruit, uitgebreide lunch, cursusmap met inhoud.).

Veel mensen die diëten hebben veel kennis over voeding. Maar het gaat niet om hoeveel je weet over eten, maar om hoeveel je weet over jezelf en je eetgewoontes. Want dan alleen kan je je leefstijl veranderen. De masterclasses geven je inzicht in je patronen en geven handvatten om oplossingen te bedenken voor veel voorkomende problemen. De masterclasses zijn interactief. Naast informatie overdracht worden er oefeningen gedaan en ervaringen uitgewisseld. Ook aan beweging is gedacht. Na de lunch gaan we de benen strekken en genieten van de natuur.
Na de drie masterclasses heb je de "Death Valley" achter je gelaten en zit op de juiste route, de "Wellness Road". De weg naar een gezonde leefstijl!

Georganiseerd door


Astrid de Wilde

Mijn cursussen