GPS wandeling - hike (schattentocht)

Wat gaan we doen

Paradijsvogels Zuid Limburg - GPS wandeling -hike
Op onze groene hotspotlocatie van creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch kunt met uw groep in alle richtingen op voor een prachtige wandeling met een GPS, zowel Vijlenerbos met mooie uitzichten, Geul en de tussenliggende heuvels zijn prachtig. Rondom elke hoek die u omslaat onstaat weer een nieuw vergezicht. De GPS kan ook als hike worden gedaan. u zoekt dan diverse Limburgse schatten op cultuurpareltjes met een verhaal vaak. In groepjes strijdt u tegen elkaar in een door u zelf te bepalen tijdsduur. Echts iets voor natuurliefhebbers. En dan op het terras nagenieten met een duurzaam biertje met zicht over het glooiende landschap van het Geuldal.

Rondom de boerderij Hoeve ten Bosch ( groene hotspot) zijn er meerdere plekjes waar u na uw activiteit lekker buiten kunt zitten. Ideaal voor uitstapje en te ontspannen met uw vrienden , familie of bedrijf. Op deze mooie plek kunt u hier samen met uw vrienden het Paradijs vieren.
Op deze locatie zijn vele activiteiten mogelijk dus u kunt zelf uw programma samenstellen en afsluiten op het groenste terras van Zuid Limburg met een drankje, koffie en vlaai, maar ook een lunch en bbq is mogelijk.
Reservering vooraf is noodzakelijk. Zie onze website.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Wandeling met GPS of als hike ( schattentocht). Reserveren is noodzakelijk. Prijs 5,- pp . Vanaf 15 personen.
reserveren via info@paradijsvogels.nl of info 06-46432582.

Georganiseerd door


Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Paradijsvogels

Mijn cursussen