Natuurworkshop- natuuronderhoudswerkzaamheden

Wat gaan we doen

Paradijsvogels biedt in samenwerking met natuurorganisaties een stevige actieve natuuronderhoudsworkshop aan. Afhankelijk van de tijd in het jaar varieeren de werkzaamheden van snoeien in de hoogstamboomgaard of graft, wilgen knotten, zagen, kloven, reparaties en knippen van heggen, boomkasten maken, snoeionderhoud, afrasteringen repareren, wieden en zo meer. Allemaal bij kleine landschapselementen of cultuurelementen. De mogelijkheden is een enkele activiteit of meerdaagse workshop evt. incl overnachtingen te faciliteren.
De workshop blijft leuk door tussendoor te genieten van een boerenlunch, Limburgse vlaai, een elske en desgewenst ook bbq nadien. Het programma zal aangepast worden in duur en aard van het werk aan de groep. In principe voor 1 dagdeel, 2 kan natuurlijk ook. (Catering is niet in de prijs begrepen, koffie en vlaai wel.)
De locatie is uniek door zijn fantastische ligging in de natuur (Groene Hotspot in Zuid Limburg, stiltegebied, 5 sterren landschap, Geuldal). In de historische vakwerkgebouwen zijn eenvoudige maar sfeervolle slaap en verblijfsaccommodaties gevestigd. Zowel binnen als buiten zijn bijzondere plekken gemaakt waar eenvoud de gemeenschappelijke noemer is. Het is ook mogelijk in overleg dat een andere workshopaanbieder van onze faciliteiten rondom Hoeve ten Bosch gebruikt maakt in een te bepalen co-partnership.
We organiseren en geven uitvoering aan een 30 tal workshops onder gepassioneerde leiding. Zie onze website van de Paradijsvogels of maak een afspraak met ons.
Hartelijke groeten,
Paul Franssen (schatbewaarder van deze groene hotspot)

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Prijs op aanvraag. Deze workshop is maatwerk en sterk afhankelijk wat werkzaamheden betreft van het seizoen.
reserveren en overleg noodzakelijk. Inl. info@paradijsvogels.nl website www.paradijsvogels.nl Richtprijs op basis van 20 personen.

Georganiseerd door


Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Paradijsvogels

Mijn cursussen