Spaans & Fotografie in Granada

Wat gaan we doen

Spaans:
Met dit programma kunnen studenten in de ochtend Spaanse lessen volgen. Elke student word ingedeeld op zijn/haar niveau met een maximum van 8 studenten per klas, zodat elke student de persoonlijke aandacht krijgt die zij/hij verdient! Per dag zijn er 4 lessen van elk 45 minuten (09:00-12:15).

Fotografie:
Ontdek Granada en de landschappen van haar omgeving via uw camera. Wij nodigen u uit om Granada te leren kennen, en haar karakteristieke plaatsen te fotograferen, evenals onbekende plekken in de oude moorse wijk Albaicin of Sacromonte te ontdekken, met nieuwe perspectieven, spectaculaire uitzichten en suggestieve details om met uw kamera vast te leggen. U bent tevens uitgenodigd om het spectaculaire landschap van de provincie van Granada en de bijbehorende sensaties te ontdekken, te fotograferen en te beleven, van de adembenemende pieken en diepe valleien van de Sierra Nevada, de Alpujarras met haar mooie witte dorpjes en weelderige vegetatie, het kristalheldere water van de rivieren en watervallen van de Sierra Almijara, de steenlabyrinten van de Torcal de Antequera, de verlaten berber dorpjes van de Sierra de Baza en het indrukwekkende woestijnlandschap rond Guadix.

De fotografische excursies omvatten 2 fotografische wandeling door de stad. Het beschikken over een reflex kamera is een voordeel, maar in geen geval voorwaarde tot deelname. De deelnemers worden voorzien van een handboek voor landschapsfotografie en fotocomposities.

Georganiseerd door


Escuela Montalban

Mijn cursussen