Creatief schrijven bij de Paradijsvogels

Wat gaan we doen

Deze creatieve schrijfworkshop bij de Paradijsvogels wordt geleid door schrijfster en yoga docent Monique Smit of een andere bekwame inspirator. U komt in verbinding met uw innerlijk door het schrijven alleen in deze prachtige omgeving.
U schrijft op een van de terrassen van Hoeve ten Bosch, groene hotspot van nationaal landschap Zuid Limburg, of ergens is de buurt in de natuur.
De workshop omvat een dagdeel (ca 3 uur). materialen zijn inbegrepen.
De workshop heeft een groepsgrootte tussen 10 en 20 personen per begeleider.
Lunch of maaltijd is mogelijk. Ook op weekeindbasis incl. overnachting.

Paradijsvogels heeft alle mogelijkheden om een enkele activiteit of meerdaagse workshop evt. incl overnachtingen te faciliteren. De locatie is uniek door zijn fantastische ligging in de natuur (Groene Hotspot in Zuid Limburg, stiltegebied, 5 sterren landschap, Geuldal). In de historische vakwerkgebouwen zijn eenvoudige maar sfeervolle slaap en verblijfsaccommodaties gevestigd. Zowel binnen als buiten zijn bijzondere plekken gemaakt waar eenvoud de gemeenschappelijke noemer is. Het is ook mogelijk in overleg dat een andere workshopaanbieder van onze faciliteiten rondom Hoeve ten Bosch gebruikt maakt in een te bepalen co-partnership.
We organiseren en geven uitvoering aan een 30 tal workshops onder gepassioneerde leiding. Zie onze website van de Paradijsvogels of maak een afspraak met ons.
Hartelijke groeten,
Paul Franssen (schatbewaarder van deze groene hotspot)

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Reserveren noodzakelijk. Prijs op basis van min 12 personen. Catering niet inbegrepen, koffie en vlaai wel
info@paradijsvogels.nl of bel 06-46432582.

Georganiseerd door


Paradijsvogels Creativiteitscentrum Hoeve ten Bosch
Paradijsvogels

Mijn cursussen