Spaans & Trektochten in Granada

Wat gaan we doen

Spaans:
Met dit programma kunnen studenten in de ochtend Spaanse lessen volgen. Elke student word ingedeeld op zijn/haar niveau met een maximum van 8 studenten per klas, zodat elke student de persoonlijke aandacht krijgt die zij/hij verdient! Per dag zijn er 4 lessen van elk 45 minuten (09:00-12:15).

Trekking:
Andalusië en in het bijzonder Granada bieden je hiervoor volop mogelijkheden! Veel van onze studenten komen naar Andalusië voor zon, zee, strand, flamenco-optredens of om mooie steden te bekijken. Echter, velen blijken achteraf ook erg verrast te zijn door het prachtige bergachtige landschap en de mooie kleine dorpjes.
Het nationaal park Sierra Nevada en de bergen van de Alpujarras ten zuiden van de Sierra Nevada hebben een ongelooflijk mooi en uniek landschap. Er zijn hier talloze paadjes en routes geschikt voor trektochten op alle niveaus. En dankzij het milde klimaat zijn ze gedurende het hele jaar toegankelijk. Deze routes gaan door kleine witte dorpjes, langs diepe kloven en rivieren vol met forel en brengen je naar berghuisjes, oude molens en moskeeën.
Het hele jaar door verzorgen wij voor onze studenten bergtochten onder begeleiding van een gids.

Georganiseerd door


Escuela Montalban

Mijn cursussen