Workshop Lippenbalsem & Body Bar maken

Wat gaan we doen

Voor deze workshop geldt de – 2e half prijs – actie!
Schrijf je dus gauw met zijn 2en in (wel ieder een apart account aanmaken), en geef bij de betaling aan dat je gebruik maakt van deze actie. Leuk als cadeautje!

Tijdens deze gezellige en creatieve workshop gaan we aan de slag met alleen maar natuurlijke stoffen en maken we een lippenbalsem en een body bar.

Lippenbalsem:
Voor het maken van de lippenbalsem gebruiken we o.a. bijenwas, shea- boter, cacaoboter, calendula olie en vitamine E.

Body bar:
Een body bar is in feite een zalf in vaste vorm die uitermate geschikt is voor de droge of beschadigde huid. Je gebruik het door het direct over de huid te wrijven en het wordt snel door de huid opgenomen. Lekker na het douchen, of als extra verzorging voor alle droge plekjes zoals ellebogen, knieën, voeten en evt. de lippen. Voor de body bar gebruiken we o.a. bijenwas, abrikozenpit olie en cacaoboter.
Na afloop neem je de door jou zelf gemaakte lippenbalsem en body bar en niet te vergeten de recepten hiervan mee naar huis. In de toekomst hoef je voor deze producten dus niet meer langs een winkel maar kun je deze zelf maken. In een mooie verpakking is een zelfgemaakte lippenbalsem of bodybars ook leuk om cadeau te geven.

Alle materialen zijn bij deze workshop inbegrepen.

Georganiseerd door


rasalila d.i.y.-atelier

Mijn cursussen