Edelsmeden: Maak een zilveren bedelarmband

Wat gaan we doen

Al meer dan 15 jaar verzorgt Uniek Sieraad workshops edelsmeden. Dit doen we in ons atelier in Reeuwijk. Lijkt het je leuk om zelf eens met zilver aan de slag te gaan? Dat kan!

Deze workshop is heel geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeestjes, jubilea, verjaardagen, etc.
We starten natuurlijk met koffie, thee en iets lekkers erbij. Dan gaan we aan de slag. Alle deelnemers maken tijdens deze workshop 2 zilveren bedels, één voor de jarige, jubilaris of bruid en één voor zich zelf. De deelnemers houden één bedel om als aandenken aan een armband of kettinkje te dragen. De andere bedel wordt door ons aan een zilveren armband gesoldeerd. Zo krijgt het "feestvarken" een eigen unieke armband met daaraan zeer persoonlijke bedels van de overige deelnemers.

De workshop wordt gegeven in ons atelier waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Je krijgt de beschikking over een eigen werkplek en professioneel gereedschap. Je mag alle werkzaamheden zoals zagen, vijlen, slijpen, polijsten en afwerken zo veel mogelijk zelf uitvoeren. Uiteraard zorgen we voor professionele begeleiding en uitleg.

Ons gezellige atelier ligt centraal tussen Den Haag, Rotterdam en Utrecht, vlak naast de A12. Er is in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. De workshops worden bijna dagelijks gegeven, ook individuele deelnemers zijn van harte welkom!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie 't Kerkestuk 95, 2811BE Reeuwijk

Op afspraak

Georganiseerd door


Uniek Sieraad
Workshops Edelsmeden

Mijn cursussen