Wat gaan we doen

Een lipdub is een spontaan opgenomen filmpje waarin je je favoriete nummer nasynchroniseert. Het maken van een dagje lipdub staat garant voor een dagje creativiteit, spontaniteit, teamwork en hilariteit!

Hoewel een lipdub eruit ziet als een spontaan opgenomen filmpje, zul je merken dat er behoorlijk wat voorbereiding aan vooraf gaat. Hierbij zal er een groot beroep worden gedaan op de creativiteit en samenwerkingsvaardigheden van de deelnemers.

Allereerst wordt er natuurlijk een nummer gekozen (dat eventueel kan aansluiten bij een thema) waar de deelnemers een leuke clip bij gaan maken. Dan komt het creatieve proces: wat wordt er in beeld gebracht en hoe gaan zij dit doen? Vervolgens zijn de repetities en opnamen: Let’s roll!!

De deelnemers doen alles zelf:

  • storyboard maken
  • scenario schrijven
  • setdressen
  • geluid
  • licht
  • regie

Een lipdub kan niet gek genoeg zijn, letterlijk alles wordt er uit de kast getrokken om de clip zo leuk mogelijk te maken: jurken, pruiken, make-up… en natuurlijk die té gekke danspasjes erbij!

Na een enerverend dagje lipdub maken is er direct een tastbaar eindresultaat: de eigengemaakte videoclip. Deze kan bijvoorbeeld worden vertoond op groot scherm, een geweldig moment!

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Alle dagen te boeken, op locatie.
De genoemde prijs is een vanaf prijs, € 15,- is geldig bij 200 deelnemers.

  Er zijn nog 1000 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


4XM Workshops
4XM Workshops

Mijn cursussen