Jouw kind, jouw spiegel

Wat gaan we doen

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor alle ouders die problemen ervaren met hun kinderen en er voor open staan om die problemen anders te bekijken. Ouders die het leuk vinden om te leren van hun kinderen. Om samen te groeien en samen problemen te overwinnen. Ouders die het aandurven om naar zichzelf te kijken. Ouders die zichzelf een mooie, bijzondere ervaring gunnen en daarmee indirect een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van hun kind(eren).

Wat levert het op
De workshop is gebaseerd op de PresentChild® Methode. Het uitgangspunt van deze methodiek is dat kinderen met bijvoorbeeld lastig gedrag, ontwikkelingsproblemen of fysieke klachten een boodschap hebben voor hun ouders. Zij weerspiegelen als het ware een stukje van de ouder. Door je bewust te worden van deze weerspiegeling, te ontdekken om welk specifiek stukje van jezelf het gaat, zet je een verandering bij zowel jezelf als je kind in gang. Het effect hiervan is, dat je de problemen anders gaat ervaren of dat deze zelfs volledig oplossen.

Goed om te weten

Tijdens de workshop ben je vrij om jouw vragen of inzichten te delen met de andere ouders. Het is echter ook prima mogelijk om deel te nemen en de problemen die je ervaart en/of de inzichten die je opdoet voor jezelf te houden.

Georganiseerd door


Angelique de Vries
ik help moeders om meer te genieten van hun kinderen

Mijn cursussen