Schilderen gemengde techniek en materie 10 lessen
9 van 10
Op basis van 11 beoordelingen.

Schilderen gemengde techniek en materie 10 lessen

Wat gaan we doen

Als u langer met materialen wilt experimenteren is dit uw kans. U kunt werken in verschillende technieken en met diverse materialen, bijna elk experiment is mogelijk.

Om gevoel te krijgen bij verschillende materialen als papier, houtsnippers en zand kunt u deze materialen in de eerste lessen op MDF uitproberen. In de daaropvolgende lessen maakt u een ontwerp op doek en past u de opgedane materialenkennis toe. In de laatste lessen schildert u het doek.
U werkt met de sneldrogende verfsoort acrylverf.

Wilt u liever meteen schilderen? Ook dat is mogelijk. U bepaalt hoe u de tijd invult. Het belangrijkste is dat u na afloop van een ontspannen ochtend, middag of avond met een goed gevoel naar huis gaat.

Georganiseerd door


Liesbet Optendrees

Mijn cursussen

Beoordelingen


8 van 10
Doris,

De les was heel goed en onder de vakkundige begeleiding van Liesbet heb ik veel nieuwe en interessante technieken kunnen leren.

8 van 10
Christien,

Ik heb ontzettend veel plezier gehad met deze cursus. Nieuwe techieken ontdekken en er mee werken,Liesbet laat je zelf ontdekken hoe je met verschillende materialen kunt werken.
Een leuke cursus, vond het jammer dat de 10 lessen afgelopen waren, kijk daarom uit naar het volgende jaar om dan verder te gaan.

Vriendelijk groet

10 van 10
Herma,

HEEL PLEZIERIG EN GEZELLIG
GOEDE EN GEDEGEN BEGELEIDING MET KENNIS VAN ZAKEN
WORDT OP EEN ADVISERENDE EN LEUKE MANIER OVERGEBRACHT.
ALLE HULDE !!!

10 van 10
Louis,

Zoveel talent dat zij heeft, zal ik wel nooit bereiken.

En zonder liesbet, leerik het nooit.

Groet Louis

8 van 10
Hannie,

Ik heb meerdere cursussen gevolgd, dus dat zegt genoeg!
Een groot assortiment materialen is aanwezig en je kunt experimenteren met diverse technieken.
Voor elk wat wils. Er is veel mogelijk!
Met goede tips van Liesbet kun je leuke resultaten bereiken.

10 van 10
Hendrika,

In een woord geweldig!!!

8 van 10
Ria,

Na bijna 43 jaar gewerkt te hebben, kwam ik er eindelijk eens aan toe om te zien of ik ook wat creatiefs in me had. Veel verder dan een koppoter tekenen was ik niet gekomen. Onbevooroordeeld ben ik er in gestapt. Genoten heb ik van de lessen, de middagen vlogen om! Veel heb ik geleerd, en het geleerde in praktijk gebracht. Waarschijnlijk heb ik er wel wat langer over gedaan dan de meeste cursisten die al meer ervaring hadden. Maar het eindresultaat mag er zijn, het schilderij hangt nu 2 weken in mijn huiskamer en ik heb alleen maar positieve reacties gehad. Voor mij komt er zeker een vervolg op deze lessen. Het atelier van Liesbet, waar de lessen plaatsvinden, staat op een unieke locatie in het bos, wat de sfeer alleen maar ten goede komt.

10 van 10
Hieke,

Liesbet is een hele fijne docente. Ze is lief, geduldig en begripvol.Geeft aanwijzingen als het nodig is, maar nodigt je ook uit om je eigen, creatieve ding te doen. Er hangt en fijne sfeer in haar atelier en voel me vertrouwd bij haar.

10 van 10
ria,

altijd weer heerlijk om een avond te schilderen.

8 van 10
Jennet,

Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd bij Liesbet.
Liesbet gaf op een plezierige wijze haar mening over mijn schilderij. Tegelijkertijd liet ze toe dat ik mijn eigen stijl toepaste. Dat vond ik prettig.

10 van 10
Jan,

Als je al jaren met aquarelverf, olieverf of artisan gewerkt hebt is materieschilderen een uitdaging, zowel artistiek als technisch. Liesbet wijst de weg, maar je moet het zelf doen. Elementaire technieken demonstreert zij uitstekend maar laat genoeg ruimte om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Niet iets voor beginners.