Creatieve schilder uitjes

Wat gaan we doen

Atelier Carpe Diem organiseert voor diverse groepen creatieve uitjes. Atelier Carpe Diem is gelegen in de bossen van de Biesterije een landgoed van bijna vijftig hectare bos en heide nabij Rijssen (Overijssel) dat deel uitmaakt van het Hollands Schwarzwald. Deze mooie omgeving is een heerlijke plek om met familie, vrienden of collega’s een creatieve dag te beleven.
Er kan gewerkt worden met acrylverf, maar ook het gebruik van andere materialen zoals zand, zaagsel, diverse papiersoorten en stof behoort tot de mogelijkheden. Acrylverf is een sneldrogende verf zodat het werk dezelfde dag mee naar huis kan worden genomen.
Afhankelijk van het weer is het mogelijk om zowel binnen als buiten aan de slag te gaan.

Creatieve uitjes Ideeën
• U kunt een gezamenlijk schilderij maken voor een vriend of vriendin die gaat trouwen.
• Reuzenschilderij. Elke deelnemer schildert zijn/haar eigen doek en houdt rekening met het totaal. Door de doeken samen te voegen tot één groot schilderij ontstaat een verrassend kunstwerk.
• Zelfportrettengalerij met vrienden of familie. Een portret van jezelf voor en door jezelf (of om als cadeau weg te geven).
• Samen met collega’s een groepsschilderij voor op de werkplek maken.
• Samen met vrienden, familie, collega’s een collageschilderij maken. Bij deze workshop gaan we werken met allerlei verschillende materialen die op doek geplakt worden en ook direct met acrylverf geschilderd gaan worden.
De duur van een workshop is variabel. Een ochtend, middag of avondworkshop duurt 2,5 uur, een dagworkshop 6 uur.
Heeft u andere wensen, in principe is alles mogelijk. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en materialen.

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Prijsindicatie
- Workshop schilderen 2,5 uur Prijs: € 37,50 pp. Incl. btw. Incl. doek van 60x60 of 60x80 (4cm dik), verf en gebruik van kwasten en andere materialen, koffie, thee en frisdrank.
- Workshop gezamenlijk schilderij maken van 100x100 cm 2,5 uur Prijs: € 37,50 pp. Incl. btw. Incl. 1 doek van 100x100 (4cm dik), verf en gebruik van kwasten en andere materialen, koffie, thee en frisdrank
- Workshop schilderen incl. lunch 6uur Prijs: € 75,00 pp. Incl. 1 doek van 60x60 of 60x80, verf en gebruik van kwasten en andere materialen, uitgebreide lunch, koffie, thee, wijn en frisdrank.
- Workshop collage incl. lunch 6 uur Prijs: € 85,00 pp. Incl. doek van 60x60 of 60x80, verf en gebruik van kwasten en andere materialen, uitgebreide lunch, koffie, thee, wijn en frisdrank.
- Heeft u andere wensen, in principe is alles mogelijk. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en materialen.

Georganiseerd door


Liesbet Optendrees

Mijn cursussen