Workshop paaldansen voor kids: paalgymmen!

Wat gaan we doen

Welkom bij het leukste kinderfeestje ooit!
Binnenkort een kinderpartijtje? Geen idee wat te doen?

Kinderfeestje paalgymmen, Sportief Paaldansen voor Kinderen!
Bij Sportief Paaldansen verzorgen onze ervaren instructrices een feestje voor de kinderen om nooit te vergeten. Deze workshop heeft alle factoren voor een succesvol feest; uitdaging, acrobatiek en natuurlijk vooral heel veel plezier.

Wat is paalgym?

Paaldansen is super populair en lang niet meer alleen voor volwassen mensen. Wij introduceerden al jaren geleden het paalgymmen voor kinderen van 7 t/m 14 jaar oud en verzorgen hierin ook graag kinderfeestjes zodat iedereen het een keertje kan komen proberen! 
Paalgymmen is natuurlijk heel erg sportief, maar we vinden het vooral belangrijk dat iedereen heel veel plezier heeft tijdens de workshop! We willen er samen met de kids een onvergetelijk, spannend, leuk en gezellig feestje van maken!
 
De opbouw van het kinderfeestje

We starten met een vrolijke warming up met ‘Zumba kids’ of een ‘stopdans’. Dit is nodig om alvast lekker warm te worden voor de oefeningen die tijdens het paalgymmen aan bod komen.
Tijdens het paalgymmen doen we oefeningen in én naast de paal. Zo maken we bijvoorbeeld een handstand tegen de muur, een salto naast de paal of doen we een wedstrijdje klimmen. Tijdens deze oefeningen schat onze instructrice het niveau van de kids in en stemt ze daarop een routine af. Want hierna is het tijd voor een leuke routine met turnoefeningen, ook weer in én om de paal.
Tussentijds krijgen de kinderen een lekker bekertje vruchtensap. 
De kinderen mogen in circuitverband oefenen en ook doen we onze tiaradans. De instructrice sluit af met een spectaculaire demonstratie en een gezellige cooling down!

Waar worden kinderfeestjes gegeven?
We hebben verschillende locaties waar we kinderfeestjes kunnen geven, zoals Utrecht, Tilburg, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch en Breda. Op iedere locatie staan minimaal twee palen.
Voor meer informatie over onze locaties klik hier.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor een kinderfeestje (kids t/m 14 jaar oud) zijn als volgt:
       3 tot 10 kinderen: € 155,-

Op de locatie Den Bosch en Breda rekenen we een toeslag van €25,00

Wanneer kunnen we een kinderfeestje organiseren?
Je kunt bij ons bijna overal en altijd een paaldansworkshop boeken. De locatie, dagen en tijden gaan op aanvraag en naar beschikbaarheid. Vertel ons wat jou het beste uitkomt en wij kijken of er nog plek is. Mocht er geen plek meer zijn op je eerste voorkeur, dan denken we graag met je mee voor een alternatief.

Wil je een paalgymworkshop boeken? 

Het boeken van een kinderfeestje is heel erg gemakkelijk. Maak gratis en vrijblijvend een account aan op onze website en eenmaal ingelogd kom je terecht in het dashboard. Klik links bovenin op de drie horizontale streepjes, er komt een menu tevoorschijn en klik op ‘workshops’. Hier kun je een nieuwe workshop aanvragen en de gegevens invullen die voor ons en jullie zelf van belang zijn!

Naast paalgymworkshops geven we ook wekelijkse lessen voor kinderen in deze leeftijdscategorie. Kijk voor meer informatie tussen onze andere advertenties of op onze website!

Heb je nog vragen? Dan mag je altijd mailen of bellen naar 085-0220069.

Sportieve groet,

Het team van Sportief Paaldansen

Waar en wanneer

Start Op afspraak
Locatie Nader te bepalen

Op aanvraag mogelijk op één van onze locaties in Breda, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, 's Hertogenbosch, Den Haag en Rotterdam! :-)

  Er zijn nog 20 vrije plaatsen.

Georganiseerd door


Sportief Paaldansen
Sportief Paaldansen is voor iedereen!

Mijn cursussen