Zingen om te Zingen

Wat gaan we doen

Gewoon zingen omdat het goed is, niet omdat bij voorbaat vast staat dat het mooi wordt. Dat is de kern van de zangavond ‘Zingen uit je Hart’ met Madeleine IngenHousz.
Zingen omdat er al zingend iets heel bijzonders kan ontstaan, een verbinding, een samenklank, een ontmoeting die je tevoren niet kunt bedenken en ook niet in de noten besloten zit: die juist ontstaat omdat we geen notenpapier gebruiken. Het geheim zit in de eenvoud; weinig tekst en makkelijke melodieën die je zo mee kan zingen met liedjes uit alle windstreken.

Madeleine Ingenhousz is bekend van haar passieprojecten waar ze grote groepen ongeoefende deelnemers op inspirerende wijze meeneemt in de grootsheid van klassieke werken van o.a. Bach, Mozart en Brahms. Iedereen die zijn stem wil verheffen is er welkom en kan deelnemen. Je wordt er niet beoordeeld op je kunnen.

Dat is ook de insteek van de samenzangavonden op ZIN: komen, meedoen en zingen om het zingen, niet om wat het worden moet. Madeleine maakt van elke eenvoudige melodie in een handomdraai een meerstemmig feest waarin iedereen zijn plaats vindt. De avond wordt muzikaal ondersteund op piano en/of gitaar door Wim Stokwielder.

Vrijdag 16 januari 2015
Kosten 15,- per deelname
In 2015 zijn er nog twee andere data. Abonneren geeft voordeel

19.30 ontvangst koffie en thee
Programma duurt van 20.00 – 22.00u.
Informatie en aanmelden:
kloosterhotel ZIN
Boxtelseweg 58
5261 NE Vught

Georganiseerd door


Wim Stokwielder

Mijn cursussen